Дизайн журналу
Дизайн журналу
Готель

Yu Zuo

Готель Цей готель розташований у стінах храму Даї, внизу гори Тай. Мета дизайнерів полягала в тому, щоб перетворити дизайн готелю, щоб забезпечити гостям спокійне та комфортне житло, і в той же час дозволити гостям відчути неповторну історію та культуру цього міста. Використовуючи прості матеріали, світлі тони, м'яке освітлення та ретельно підібрані твори мистецтва, простір відображає відчуття як історії, так і сучасності.

Назва проекту : Yu Zuo, Ім'я дизайнерів : Guoqiang Feng and Yan Chen, Прізвище клієнта : Feng and Chen Partners Design Shanghai.

Yu Zuo Готель

Цей чудовий дизайн є лауреатом бронзової нагороди дизайну в конкурсі архітектури, будівництва та конструкцій. Ви обов'язково повинні побачити бронзове дизайнерське портфоліо дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних архітектурних, будівельних та конструкторських робіт.

Дизайн дня

Дивовижний дизайн. Хороший дизайн. Найкращий дизайн.

Хороші проекти створюють цінність для суспільства. Щодня ми представляємо спеціальний дизайн-проект, який демонструє досконалість дизайну. Сьогодні ми із задоволенням демонструємо нагородний дизайн, який позитивно впливає. Ми будемо демонструвати більш чудові та надихаючі дизайни щодня. Не забудьте відвідувати нас щодня, щоб насолодитися новими хорошими дизайнерськими продуктами та проектами від найбільших дизайнерів у всьому світі.