Дизайн журналу
Дизайн журналу
Кулінарний Спрей

Urban Cuisine

Кулінарний Спрей Вулична кухня - це місце ароматів, речовин, зітхань та секретів. Але також про сюрпризи, концепції, кольори та спогади. Це сайт для створення. Якісний контент вже не є основною умовою для приваблення, тепер ключовим є додавання емоційного досвіду. З цією упаковкою шеф-кухар стає «графіті художником», а клієнт стає арт-глядачем. Нове оригінальне та творче емоційне враження: Urban Cuisine. Рецепт не має душі, саме кухар повинен дати душу рецепту.

Назва проекту : Urban Cuisine, Ім'я дизайнерів : Ian Wallace, Прізвище клієнта : Urban Cuisine.

Urban Cuisine Кулінарний Спрей

Цей дивовижний дизайн є переможцем срібної нагороди дизайну в конкурсі моди, одягу та одягу. Ви неодмінно повинні побачити дизайнерське портфоліо срібних нагород дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних робіт у галузі моди, одягу та одягу.

Легенда дизайну дня

Легендарні дизайнери та їхні нагороди.

Легенди дизайну - надзвичайно відомі дизайнери, які роблять наш Світ кращим місцем завдяки своїм хорошим дизайнам. Відкрийте для себе легендарних дизайнерів та їх інноваційні дизайни виробів, оригінальні твори мистецтва, креативну архітектуру, видатні моделі дизайну та стратегії дизайну. Насолоджуйтесь та досліджуйте оригінальні дизайнерські роботи від нагороджених дизайнерів, художників, архітекторів, інноваторів та брендів у всьому світі. Надихайтесь креативними конструкціями.