Дизайн журналу
Дизайн журналу
Дизайн Інтер'єру Торгового Центру

Foco shopping mall

Дизайн Інтер'єру Торгового Центру Її дизайн має такі характеристики: зберігайте три точки замовника, серцевину чи продукт, спершу випробовуйте його продукт, потім продайте товар замовнику, зробіть товар знову місця, показ, маркетинг, продаж, а не ігноруйте товар досвід, перейти безпосередньо до останнього кроку Робіть продажі. Насправді, це покращити їх повний всебічний бренд. Тільки для особистого досвіду простору одягу, стояти перед поглядом замовника.

Назва проекту : Foco shopping mall, Ім'я дизайнерів : ZHENG SONGLING, Прізвище клієнта : Foco.

Foco shopping mall Дизайн Інтер'єру Торгового Центру

Цей чудовий дизайн є лауреатом бронзової нагороди дизайну в конкурсі архітектури, будівництва та конструкцій. Ви обов'язково повинні побачити бронзове дизайнерське портфоліо дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних архітектурних, будівельних та конструкторських робіт.

Дизайн дня

Дивовижний дизайн. Хороший дизайн. Найкращий дизайн.

Хороші проекти створюють цінність для суспільства. Щодня ми представляємо спеціальний дизайн-проект, який демонструє досконалість дизайну. Сьогодні ми із задоволенням демонструємо нагородний дизайн, який позитивно впливає. Ми будемо демонструвати більш чудові та надихаючі дизайни щодня. Не забудьте відвідувати нас щодня, щоб насолодитися новими хорошими дизайнерськими продуктами та проектами від найбільших дизайнерів у всьому світі.