Дизайн журналу
Дизайн журналу
Ювелірні Вироби

Meaningful Heart

Ювелірні Вироби Існує багато прикрас, що несуть спогади про сім'ю чи події. З тих пір вони стали старомодними, але занадто безцінні та улюблені, щоб їх продати. Їх часто затягують у коробку з ювелірними виробами. Змістовні ювелірні вироби із серця - це зазвичай кулон, який можна носити або на намисто, іноді як шарм, брошку або брелок. Це новий ювелірний виріб у новій формі, але він все ще увічнює всі індивідуальні емоції та спогади. Це неодмінно зроблене з улюбленого старого золота, якого довірили Бріттас Шміде. Це концепція танення серця.

Назва проекту : Meaningful Heart, Ім'я дизайнерів : Britta Schwalm, Прізвище клієнта : Britta Schwalm.

Meaningful Heart Ювелірні Вироби

Цей хороший дизайн є переможцем дизайнерської премії в конкурсі дизайну упаковки. Ви обов'язково повинні ознайомитися з дизайнерським портфоліом нагородних дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних дизайнерських робіт з упаковки.

Дизайнерське інтерв'ю дня

Інтерв'ю з всесвітньо відомими дизайнерами.

Читайте останні інтерв'ю та розмови про дизайн, творчість та інновації між дизайнерським журналістом та всесвітньо відомими дизайнерами, художниками та архітекторами. Дивіться останні дизайнерські проекти та нагородні дизайни відомих дизайнерів, художників, архітекторів та інноваторів. Відкрийте для себе нові уявлення про творчість, інновації, мистецтво, дизайн та архітектуру. Дізнайтеся про процеси дизайну великих дизайнерів.