Дизайн журналу
Дизайн журналу
Інтер'єр Вілли

Chinese Style Villa Design

Інтер'єр Вілли Дизайн інтер'єру в китайському стилі - це тенденція останніх років, особливо для успішних власників бізнесу та сановників, студія дизайну інтер'єрів HXL постійно вивчає та вивчає динаміку цього стилю, постійно від стародавніх китайських традиційних декоративних технік для отримання відповідних елементів у поєднанні з сучасні матеріали та технології стилю дизайну, взаємна інтеграція, вчаться один у одного та прагнути принести вам інше відчуття.

Назва проекту : Chinese Style Villa Design, Ім'я дизайнерів : Xulong Huang, Прізвище клієнта : HXL Interior Design Studio.

Chinese Style Villa Design Інтер'єр Вілли

Цей чудовий дизайн є лауреатом бронзової нагороди дизайну в конкурсі архітектури, будівництва та конструкцій. Ви обов'язково повинні побачити бронзове дизайнерське портфоліо дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних архітектурних, будівельних та конструкторських робіт.

Дизайнерська команда дня

Найбільші світові дизайнерські команди.

Іноді вам потрібна дуже велика команда талановитих дизайнерів, щоб придумати справді чудові дизайни. Щодня ми представляємо відмінну нагороду інноваційного та креативного дизайнерського колективу. Досліджуйте та відкривайте для себе дизайнерські команди по всьому світу оригінальну та креативну архітектуру, гарний дизайн, моду, графічний дизайн та стратегічні проекти. Надихайтесь оригінальними роботами великих майстрів-дизайнерів.