Дизайн журналу
Дизайн журналу
Типографічний Проект

Reflexio

Типографічний Проект Експериментальний типографічний проект, який поєднує відображення на дзеркалі з паперовими літерами, вирізаними однією з його осей. Це призводить до модульних композицій, які колись сфотографували, пропонують тривимірні зображення. Проект використовує магію та візуальну суперечність для переходу від цифрової мови до аналогового світу. Побудова літер на дзеркалі створює нові реалії з відображенням, які не є ні істиною, ні хибністю.

Назва проекту : Reflexio, Ім'я дизайнерів : Estudi Ramon Carreté, Прізвище клієнта : Estudi Ramon Carreté.

Reflexio Типографічний Проект

Цей винятковий дизайн є лауреатом премії платинового дизайну в конкурсі дизайну іграшок, ігор та хобі. Ви обов’язково повинні ознайомитися з дизайнерським портфоліо платинових нагород, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних іграшок, ігор та виробів для хобі.

Дизайнерське інтерв'ю дня

Інтерв'ю з всесвітньо відомими дизайнерами.

Читайте останні інтерв'ю та розмови про дизайн, творчість та інновації між дизайнерським журналістом та всесвітньо відомими дизайнерами, художниками та архітекторами. Дивіться останні дизайнерські проекти та нагородні дизайни відомих дизайнерів, художників, архітекторів та інноваторів. Відкрийте для себе нові уявлення про творчість, інновації, мистецтво, дизайн та архітектуру. Дізнайтеся про процеси дизайну великих дизайнерів.