Дизайн журналу
Дизайн журналу
Каталог Графічних Мистецтв

Grafika ASP Krakow

Каталог Графічних Мистецтв Ювілейний альбом святкує 45-річчя факультету графічного мистецтва Академії образотворчих мистецтв у Кракові. У ньому представлений широкий спектр важливих моментів школи: художні твори викладачів та учнів, архівні фотографії, графіки роботи викладачів, карти зі спорудами академії, покажчик випускників. Якість: 3 різні частини; 5 обкладинок, складених навпіл, як портфелі традиційних картонних принтів; кольорові та рельєфні назви на обкладинках, що викликають металодрукарську матрицю; розроблені навмисні помилки друку; вшита склеєна зв’язка з видимим хребтом, покритим поясом живота.

Назва проекту : Grafika ASP Krakow, Ім'я дизайнерів : Aleksandra Toborowicz, Прізвище клієнта : Faculty of Graphic Arts at the Jan Matejko Academy of Fine Arts in Cracow.

Grafika ASP Krakow Каталог Графічних Мистецтв

Цей чудовий дизайн є лауреатом бронзової нагороди дизайну в конкурсі архітектури, будівництва та конструкцій. Ви обов'язково повинні побачити бронзове дизайнерське портфоліо дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних архітектурних, будівельних та конструкторських робіт.

Дизайн дня

Дивовижний дизайн. Хороший дизайн. Найкращий дизайн.

Хороші проекти створюють цінність для суспільства. Щодня ми представляємо спеціальний дизайн-проект, який демонструє досконалість дизайну. Сьогодні ми із задоволенням демонструємо нагородний дизайн, який позитивно впливає. Ми будемо демонструвати більш чудові та надихаючі дизайни щодня. Не забудьте відвідувати нас щодня, щоб насолодитися новими хорошими дизайнерськими продуктами та проектами від найбільших дизайнерів у всьому світі.