Дизайн журналу
Дизайн журналу
Стіл, Комод, Плінтус

Trifold

Стіл, Комод, Плінтус Форма Trifold повідомляється поєднанням трикутних поверхонь та унікальної послідовності складання. Він має мінімалістичний, але складний і скульптурний дизайн, з кожного кута огляду виявляється унікальна композиція. Конструкція може бути розширена відповідно до різних цілей без шкоди для її структурної цілісності. The Trifold - це демонстрація цифрових методів виготовлення та використання нових технологій виготовлення, таких як робототехніка. Виробничий процес був розроблений у співпраці з робототехнічною компанією по виробництву, що спеціалізується на складанні металів з 6-осевими роботами.

Назва проекту : Trifold, Ім'я дизайнерів : Max Hauser, Прізвище клієнта : .

Trifold Стіл, Комод, Плінтус

Цей чудовий дизайн є переможцем золотої нагороди дизайну у конкурсі дизайну освітлювальних виробів та дизайну освітлювальних проектів. Ви неодмінно повинні побачити дизайнерське портфоліо золотої нагороди дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних продуктів освітлення та дизайнерських робіт з освітлення.

Легенда дизайну дня

Легендарні дизайнери та їхні нагороди.

Легенди дизайну - надзвичайно відомі дизайнери, які роблять наш Світ кращим місцем завдяки своїм хорошим дизайнам. Відкрийте для себе легендарних дизайнерів та їх інноваційні дизайни виробів, оригінальні твори мистецтва, креативну архітектуру, видатні моделі дизайну та стратегії дизайну. Насолоджуйтесь та досліджуйте оригінальні дизайнерські роботи від нагороджених дизайнерів, художників, архітекторів, інноваторів та брендів у всьому світі. Надихайтесь креативними конструкціями.