Дизайн журналу
Дизайн журналу
Візуалізація Даних

Arab spring

Візуалізація Даних Цей проект був заснований на конфліктах, що відбувалися в Північній Африці в 2011 році. Події, пік активності яких відбувся навесні та названі "Арабська весна". Проект - це спіральна стильова хронологія, яка позначена як початок і кінець конфлікту. А в кінці конфлікту дати ставлять маркери, що вказують на результат конфлікту. Насиченість лінії - кількість жертв революції. Тож ми можемо спостерігати основну закономірність історичних моментів. Основними параметрами розробки такої візуалізації даних повинні бути простота та структурованість вихідної інформації.

Назва проекту : Arab spring, Ім'я дизайнерів : Kirill Khachaturov, Прізвище клієнта : RBC.

Arab spring Візуалізація Даних

Цей чудовий дизайн є лауреатом бронзової нагороди дизайну в конкурсі архітектури, будівництва та конструкцій. Ви обов'язково повинні побачити бронзове дизайнерське портфоліо дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних архітектурних, будівельних та конструкторських робіт.

Дизайн дня

Дивовижний дизайн. Хороший дизайн. Найкращий дизайн.

Хороші проекти створюють цінність для суспільства. Щодня ми представляємо спеціальний дизайн-проект, який демонструє досконалість дизайну. Сьогодні ми із задоволенням демонструємо нагородний дизайн, який позитивно впливає. Ми будемо демонструвати більш чудові та надихаючі дизайни щодня. Не забудьте відвідувати нас щодня, щоб насолодитися новими хорошими дизайнерськими продуктами та проектами від найбільших дизайнерів у всьому світі.