Дизайн журналу
Дизайн журналу
Дизайн Логотипу

Buckets of Love

Дизайн Логотипу Дизайн для соціального підприємства в Пномпені (Alma Café), який допомагає нужденним за допомогою кампанії "Відра любові". Пожертвувавши невелику суму, відро з вмістом їжі, олії, предметів першої необхідності дарується нужденним жителям села, яким це потрібно. Поділіться даром любові. Тут ідея була простою, в якій були відра, наповнені графічними сердечками, які зображують любов. Зображуючи його, що виливається, це означає, що миє нужденних добре потрібною любов'ю. Відро містить усміхнене обличчя, яке запалює не тільки приймач, але й відправника. Маленький жест кохання проходить довгий шлях.

Назва проекту : Buckets of Love, Ім'я дизайнерів : Lawrens Tan, Прізвище клієнта : Alma Café (Phnom Penh).

Buckets of Love Дизайн Логотипу

Цей чудовий дизайн є лауреатом бронзової нагороди дизайну в конкурсі архітектури, будівництва та конструкцій. Ви обов'язково повинні побачити бронзове дизайнерське портфоліо дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних архітектурних, будівельних та конструкторських робіт.

Дизайн дня

Дивовижний дизайн. Хороший дизайн. Найкращий дизайн.

Хороші проекти створюють цінність для суспільства. Щодня ми представляємо спеціальний дизайн-проект, який демонструє досконалість дизайну. Сьогодні ми із задоволенням демонструємо нагородний дизайн, який позитивно впливає. Ми будемо демонструвати більш чудові та надихаючі дизайни щодня. Не забудьте відвідувати нас щодня, щоб насолодитися новими хорошими дизайнерськими продуктами та проектами від найбільших дизайнерів у всьому світі.