Дизайн журналу
Дизайн журналу
Ідентичність Бренду

SATA | BIA - Blue Islands Açor

Ідентичність Бренду BIA - це символ місцевого птаха Атлантичного неба, який летить над думками та мріями над країнами, пілот природи, який переносить людей, спогади, бізнес та компанії. В SATA BIA завжди символізує об'єднання дев'яти островів Архіпелагу в одному атлантичному виклику: взяти ім’я Азорських островів у Світ і принести Світ на Азорські острови. BIA - Блакитні острови Açor - переосмислений пташиний азор, прямолінійний, натхненний футуризмом прототипів, побудований за своїм унікальним генетичним кодом, несиметричним, чітким і кольоровим, як дев'ять островів Азорських островів.

Назва проекту : SATA | BIA - Blue Islands Açor, Ім'я дизайнерів : SATA Airlines, Прізвище клієнта : SATA Airlines.

SATA | BIA - Blue Islands Açor Ідентичність Бренду

Цей винятковий дизайн є лауреатом премії платинового дизайну в конкурсі дизайну іграшок, ігор та хобі. Ви обов’язково повинні ознайомитися з дизайнерським портфоліо платинових нагород, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних іграшок, ігор та виробів для хобі.

Дизайн дня

Дивовижний дизайн. Хороший дизайн. Найкращий дизайн.

Хороші проекти створюють цінність для суспільства. Щодня ми представляємо спеціальний дизайн-проект, який демонструє досконалість дизайну. Сьогодні ми із задоволенням демонструємо нагородний дизайн, який позитивно впливає. Ми будемо демонструвати більш чудові та надихаючі дизайни щодня. Не забудьте відвідувати нас щодня, щоб насолодитися новими хорошими дизайнерськими продуктами та проектами від найбільших дизайнерів у всьому світі.