Дизайн журналу
Дизайн журналу
Меблі Для Ванної

Soluzione

Меблі Для Ванної Колекція меблів для ванної кімнати Soluzione розроблена на основі ідеї створення інноваційних і шикарних рішень, що полегшать життя, спокійне життя та створюють ванні кімнати з почуттям особистості. Шафи для ванної кімнати, наявні в трьох розмірах з висувними ящиками та дверцятами шафи, поєднуються з раковинами для посудини, щоб переосмислити естетичність ванної кімнати. Необов'язковий модуль для підвішування рушників напівкруг - це інноваційний підхід для зберігання рушників та підвішування. Колекція Soluzione, яка доступна в білому та антрацитовому кольоровому лаку, сподівається запропонувати інноваційні рішення для ванної кімнати.

Назва проекту : Soluzione, Ім'я дизайнерів : Isvea Eurasia, Прізвище клієнта : ISVEA.

Soluzione Меблі Для Ванної

Цей хороший дизайн є переможцем дизайнерської премії в конкурсі дизайну упаковки. Ви обов'язково повинні ознайомитися з дизайнерським портфоліом нагородних дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних дизайнерських робіт з упаковки.

Дизайн дня

Дивовижний дизайн. Хороший дизайн. Найкращий дизайн.

Хороші проекти створюють цінність для суспільства. Щодня ми представляємо спеціальний дизайн-проект, який демонструє досконалість дизайну. Сьогодні ми із задоволенням демонструємо нагородний дизайн, який позитивно впливає. Ми будемо демонструвати більш чудові та надихаючі дизайни щодня. Не забудьте відвідувати нас щодня, щоб насолодитися новими хорошими дизайнерськими продуктами та проектами від найбільших дизайнерів у всьому світі.