Дизайн журналу
Дизайн журналу
Посуд Для Дітей

Nyx

Посуд Для Дітей Спільна конструкція має безмежні кордони і була джерелом цього проекту. Посуд Nyx Kids - це унікальна співпраця між 10-річним хлопчиком Іллею Робіно та талановитим дизайнером Алексом Петуніним. У дитинстві ми маємо чудові мрії, але як дорослі ми навчилися встановлювати межі та обмеження для реального світу. Грайлива колекція столового посуду, розроблена під футуристичним брендом YORB DESIGN, також отримала дуже унікальну особливість, що дозволяє повний дизайн на замовлення. Користувач може вибрати власний візерунок, колір та форму, що дає йому відчуття приналежності.

Назва проекту : Nyx, Ім'я дизайнерів : Alex Petunin & Elijah Robineau, Прізвище клієнта : YORB DESIGN.

Nyx Посуд Для Дітей

Цей чудовий дизайн є лауреатом бронзової нагороди дизайну в конкурсі архітектури, будівництва та конструкцій. Ви обов'язково повинні побачити бронзове дизайнерське портфоліо дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних архітектурних, будівельних та конструкторських робіт.

Дизайн дня

Дивовижний дизайн. Хороший дизайн. Найкращий дизайн.

Хороші проекти створюють цінність для суспільства. Щодня ми представляємо спеціальний дизайн-проект, який демонструє досконалість дизайну. Сьогодні ми із задоволенням демонструємо нагородний дизайн, який позитивно впливає. Ми будемо демонструвати більш чудові та надихаючі дизайни щодня. Не забудьте відвідувати нас щодня, щоб насолодитися новими хорошими дизайнерськими продуктами та проектами від найбільших дизайнерів у всьому світі.