Дизайн журналу
Дизайн журналу
Повторне Використання Неокласичного

Neoclassic Wellness

Повторне Використання Неокласичного Неокласична резиденція, перероблена для розміщення оздоровчих та спа-центрів. Враховуючи вишукані штукатурні прикраси, антикварні підлоги з дубового дерева та природне денне світло, проектна пропозиція полягала в тому, щоб запровадити матеріали, які б накреслили відмінну межу між старим та новим. Нанесення лавапластеру на підлогу та стіни, ламіновані форми, скляні та кварцові мозаїки домінують в інтер’єрі, тоді як кольорова палітра переосмислює класичну ідентичність. Воєнчасті земляні тони додають патину давнини, тоді як потужність чорного кольору в металевих рисах додає динамічного елемента в випромінюваний романтизм неокласизму.

Назва проекту : Neoclassic Wellness, Ім'я дизайнерів : Helen Brasinika, Прізвище клієнта : Vivify_The beauty lab.

Neoclassic Wellness Повторне Використання Неокласичного

Цей хороший дизайн є переможцем дизайнерської премії в конкурсі дизайну упаковки. Ви обов'язково повинні ознайомитися з дизайнерським портфоліом нагородних дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних дизайнерських робіт з упаковки.

Дизайнер дня

Кращі світові дизайнери, художники та архітектори.

Хороший дизайн заслуговує великого визнання. Щодня ми раді представити дивовижних дизайнерів, які створюють оригінальні та інноваційні дизайни, дивовижну архітектуру, стильну моду та креативну графіку. Сьогодні ми представляємо вам одного з найбільших дизайнерів світу. Ознайомтеся з нагородами дизайнерського портфоліо сьогодні та отримайте щоденне натхнення на дизайн.