Дизайн журналу
Дизайн журналу
Сцена Для Весільного Прийому

Depiction

Сцена Для Весільного Прийому Красиво оформлений набір для весільного прийому. Великий проспект вітає гостя на килимі з м'якого білого хутра. Відчуваючи суть міста Рим через ворота, римські стовпи, Статуя, круглі сидіння в тіарі та величезний "Фонтана-ді-Треві". Звук проточної води створює заспокійливу музику на задньому плані, вітаючи молодят. Не одна особа з команди ніколи не чула чи не бачила фактичну структуру і все ще отримує 100% -не зображення оригінальної структури, яка заслуговує на те, щоб зробити кожну річ всього за 20 днів.

Назва проекту : Depiction, Ім'я дизайнерів : Arundhati Subodh Sathe, Прізвище клієнта : Victrans Engineers.

Depiction Сцена Для Весільного Прийому

Цей хороший дизайн є переможцем дизайнерської премії в конкурсі дизайну упаковки. Ви обов'язково повинні ознайомитися з дизайнерським портфоліом нагородних дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних дизайнерських робіт з упаковки.

Дизайн дня

Дивовижний дизайн. Хороший дизайн. Найкращий дизайн.

Хороші проекти створюють цінність для суспільства. Щодня ми представляємо спеціальний дизайн-проект, який демонструє досконалість дизайну. Сьогодні ми із задоволенням демонструємо нагородний дизайн, який позитивно впливає. Ми будемо демонструвати більш чудові та надихаючі дизайни щодня. Не забудьте відвідувати нас щодня, щоб насолодитися новими хорошими дизайнерськими продуктами та проектами від найбільших дизайнерів у всьому світі.