Дизайн журналу
Дизайн журналу
Твори Мистецтва

Arabic Calligraphy

Твори Мистецтва Це приклади сучасного мистецтва арабської каліграфії, що практикується оманським художником, доктором Салманом Альхайрі, доцентом з мистецтва та дизайну в університеті Султана Кабуса. Він пояснює естетичні особливості арабської каліграфії як унікальної ікони ісламського мистецтва. Салман створив свою практику вручну в арабській каліграфії як головну тему в 2006 році. У 2008 році він почав використовувати цифрові та графічні технології, тобто графічне програмне забезпечення (на основі вектора) та програмне забезпечення арабського сценарію, наприклад, «Келк», з тих пір Альхаджрі розвивав привіт унікальний стиль у цьому мистецькому потоці.

Назва проекту : Arabic Calligraphy , Ім'я дизайнерів : Salman Alhajri, Прізвище клієнта : Sultan Qaboos University, Rozna Muscat Gallery, Fatma's Gallery, Muscat, Ghalya’s Musem of Modern Art, Dubai Community Theatre and Arts Centre (DUCTAC) .

Arabic Calligraphy  Твори Мистецтва

Цей чудовий дизайн є лауреатом бронзової нагороди дизайну в конкурсі архітектури, будівництва та конструкцій. Ви обов'язково повинні побачити бронзове дизайнерське портфоліо дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних архітектурних, будівельних та конструкторських робіт.

Легенда дизайну дня

Легендарні дизайнери та їхні нагороди.

Легенди дизайну - надзвичайно відомі дизайнери, які роблять наш Світ кращим місцем завдяки своїм хорошим дизайнам. Відкрийте для себе легендарних дизайнерів та їх інноваційні дизайни виробів, оригінальні твори мистецтва, креативну архітектуру, видатні моделі дизайну та стратегії дизайну. Насолоджуйтесь та досліджуйте оригінальні дизайнерські роботи від нагороджених дизайнерів, художників, архітекторів, інноваторів та брендів у всьому світі. Надихайтесь креативними конструкціями.