Дизайн журналу
Дизайн журналу
Годівниця Для Їжі

Food Feeder Plus

Годівниця Для Їжі Food Feeder Plus не тільки допомагає дітям їсти самостійно, але й означає більше незалежності для батьків. Немовлята можуть тримати себе і смоктати і жувати його після того, як ви розчавили їжу, виготовлену батьками. Food Feeder Plus оснащений більшим гнучким силіконовим мішком для задоволення зростаючого апетиту немовлят. Це важливе харчування та дозволяє маленьким дітям безпечно досліджувати та насолоджуватися свіжою твердою їжею. Їжу не потрібно очищати. Просто помістіть їжу в силіконовий мішок, закрийте фіксатор, і малюки можуть насолоджуватися самостійним годуванням свіжою їжею.

Назва проекту : Food Feeder Plus, Ім'я дизайнерів : Kidsme, Прізвище клієнта : kidsme.

Food Feeder Plus Годівниця Для Їжі

Цей чудовий дизайн є переможцем золотої нагороди дизайну у конкурсі дизайну освітлювальних виробів та дизайну освітлювальних проектів. Ви неодмінно повинні побачити дизайнерське портфоліо золотої нагороди дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних продуктів освітлення та дизайнерських робіт з освітлення.

Дизайнерське інтерв'ю дня

Інтерв'ю з всесвітньо відомими дизайнерами.

Читайте останні інтерв'ю та розмови про дизайн, творчість та інновації між дизайнерським журналістом та всесвітньо відомими дизайнерами, художниками та архітекторами. Дивіться останні дизайнерські проекти та нагородні дизайни відомих дизайнерів, художників, архітекторів та інноваторів. Відкрийте для себе нові уявлення про творчість, інновації, мистецтво, дизайн та архітектуру. Дізнайтеся про процеси дизайну великих дизайнерів.