Дизайн журналу
Дизайн журналу
Роздрібний Магазин Високих Технологій

Cyfer

Роздрібний Магазин Високих Технологій Інтер'єри торгових приміщень у майбутньому, як і в даний час, повинні бути розроблені таким чином, щоб сприяти приємному покупок і з урахуванням типу товару, який продається. Cyfer - це високотехнологічний роздрібний магазин, розроблений за QR-кодом. Мінімалістичні за своєю суттю елементи дизайну інтер'єру та зовнішнього вигляду поєднуються, утворюючи плавно текуче середовище, підкреслюючи силу продукту, що очікується в майбутньому, тоді як сприйняття безперебійне невідповідними перешкодами, що підвищують рівень насолоди та посилюють бажання взаємодіяти з продуктами.

Назва проекту : Cyfer, Ім'я дизайнерів : Dalia Sadany, Прізвище клієнта : Dezines Dalia Sadany Creations.

Cyfer Роздрібний Магазин Високих Технологій

Цей чудовий дизайн є лауреатом бронзової нагороди дизайну в конкурсі архітектури, будівництва та конструкцій. Ви обов'язково повинні побачити бронзове дизайнерське портфоліо дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних архітектурних, будівельних та конструкторських робіт.

Легенда дизайну дня

Легендарні дизайнери та їхні нагороди.

Легенди дизайну - надзвичайно відомі дизайнери, які роблять наш Світ кращим місцем завдяки своїм хорошим дизайнам. Відкрийте для себе легендарних дизайнерів та їх інноваційні дизайни виробів, оригінальні твори мистецтва, креативну архітектуру, видатні моделі дизайну та стратегії дизайну. Насолоджуйтесь та досліджуйте оригінальні дизайнерські роботи від нагороджених дизайнерів, художників, архітекторів, інноваторів та брендів у всьому світі. Надихайтесь креативними конструкціями.