Дизайн журналу
Дизайн журналу
Ресторан І Бар

Wah Marathi

Ресторан І Бар Простота - це ключ до цього бутикового ресторану. Він грає із земляним виглядом, в той час як штрих сміливих кольорів у вигляді традиційних місцевих арт-е-фактів, демонстрацій та меркантильної дії виступають в якості одягу. Природні стихії - дерево, каміння та захоплююча гра світла і тіні пожвавлюють Божественне враження, коли ви переходите з однієї секції в іншу. Він зображує індійську філософію досить геніально, пропонуючи також функціональне, але емоційне та візуальне захоплення.

Назва проекту : Wah Marathi, Ім'я дизайнерів : Ketan Jawdekar, Прізвище клієнта : Magarpatta Clubs and Resorts Pvt. Ltd..

Wah Marathi Ресторан І Бар

Цей чудовий дизайн є лауреатом бронзової нагороди дизайну в конкурсі архітектури, будівництва та конструкцій. Ви обов'язково повинні побачити бронзове дизайнерське портфоліо дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних архітектурних, будівельних та конструкторських робіт.

Дизайнер дня

Кращі світові дизайнери, художники та архітектори.

Хороший дизайн заслуговує великого визнання. Щодня ми раді представити дивовижних дизайнерів, які створюють оригінальні та інноваційні дизайни, дивовижну архітектуру, стильну моду та креативну графіку. Сьогодні ми представляємо вам одного з найбільших дизайнерів світу. Ознайомтеся з нагородами дизайнерського портфоліо сьогодні та отримайте щоденне натхнення на дизайн.