Дизайн журналу
Дизайн журналу
Стійке Крісло

X2Chair

Стійке Крісло Зграбні форми та вибір матеріалів підвищують інноваційний потенціал цього крісла на тисячу життів. X2Chair - результат процесу експериментальної розробки, який повністю покладається на конвертованість виробів. Цей об'єкт, розроблений як багатофункціональний, дотримується концепції тотальної настройки та є висловлюванням екологічного дизайну. Естетичне вдосконалення та екологічність знаходять місце зустрічі завдяки ретельному функціональному дослідженню, поєднаному з дослідженням матеріалів та екологічно чистих методів будівництва. Інформація: caporasodesign.it - lessmore.it

Назва проекту : X2Chair, Ім'я дизайнерів : Giorgio Caporaso, Прізвище клієнта : Giorgio Caporaso Design.

X2Chair Стійке Крісло

Цей чудовий дизайн є лауреатом бронзової нагороди дизайну в конкурсі архітектури, будівництва та конструкцій. Ви обов'язково повинні побачити бронзове дизайнерське портфоліо дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних архітектурних, будівельних та конструкторських робіт.

Дизайнер дня

Кращі світові дизайнери, художники та архітектори.

Хороший дизайн заслуговує великого визнання. Щодня ми раді представити дивовижних дизайнерів, які створюють оригінальні та інноваційні дизайни, дивовижну архітектуру, стильну моду та креативну графіку. Сьогодні ми представляємо вам одного з найбільших дизайнерів світу. Ознайомтеся з нагородами дизайнерського портфоліо сьогодні та отримайте щоденне натхнення на дизайн.