Дизайн журналу
Дизайн журналу
Обмежена Серія Ексклюзивних Вин

Echinoctius

Обмежена Серія Ексклюзивних Вин Цей проект багато в чому унікальний. Дизайн повинен був відображати унікальний характер розглянутого продукту - ексклюзивне авторське вино. Крім того, виникла вимога повідомляти про глибокий зміст у назві продукту - превосходні, сонцестояння, контраст між ніччю та днем, чорно-білі, відкриті та незрозумілі. Дизайн мав намір відобразити таємницю, приховану вночі: красу нічного неба, яка нас так вражає, та містичну загадку, приховану в сузір’ях та Зодіаку.

Назва проекту : Echinoctius, Ім'я дизайнерів : Valerii Sumilov, Прізвище клієнта : SHUMI LOVE DESIGN (TM).

Echinoctius Обмежена Серія Ексклюзивних Вин

Цей чудовий дизайн є переможцем золотої нагороди дизайну у конкурсі дизайну освітлювальних виробів та дизайну освітлювальних проектів. Ви неодмінно повинні побачити дизайнерське портфоліо золотої нагороди дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних продуктів освітлення та дизайнерських робіт з освітлення.

Дизайн дня

Дивовижний дизайн. Хороший дизайн. Найкращий дизайн.

Хороші проекти створюють цінність для суспільства. Щодня ми представляємо спеціальний дизайн-проект, який демонструє досконалість дизайну. Сьогодні ми із задоволенням демонструємо нагородний дизайн, який позитивно впливає. Ми будемо демонструвати більш чудові та надихаючі дизайни щодня. Не забудьте відвідувати нас щодня, щоб насолодитися новими хорошими дизайнерськими продуктами та проектами від найбільших дизайнерів у всьому світі.