Дизайн журналу
Дизайн журналу
Відривний Пристрій Для Навчання

Unite 401

Відривний Пристрій Для Навчання Об'єднайте 401: ідеальний дует для освіти. Поговоримо про командну роботу. Завдяки неймовірно універсальному дизайну 2 в 1, Unite 401 є ідеальним пристроєм для студентських навчальних середовищ. Поєднання планшета та ноутбука забезпечує найпотужніше мобільне рішення для освіти, наділене безпечним дизайном mgseries за найрозумнішою ціною.

Назва проекту : Unite 401, Ім'я дизайнерів : Jp Inspiring Knowledge, Прізвище клієнта : JP - inspiring knowledge.

Unite 401 Відривний Пристрій Для Навчання

Цей дивовижний дизайн є переможцем срібної нагороди дизайну в конкурсі моди, одягу та одягу. Ви неодмінно повинні побачити дизайнерське портфоліо срібних нагород дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних робіт у галузі моди, одягу та одягу.

Дизайнерська команда дня

Найбільші світові дизайнерські команди.

Іноді вам потрібна дуже велика команда талановитих дизайнерів, щоб придумати справді чудові дизайни. Щодня ми представляємо відмінну нагороду інноваційного та креативного дизайнерського колективу. Досліджуйте та відкривайте для себе дизайнерські команди по всьому світу оригінальну та креативну архітектуру, гарний дизайн, моду, графічний дизайн та стратегічні проекти. Надихайтесь оригінальними роботами великих майстрів-дизайнерів.