Дизайн журналу
Дизайн журналу
Упаковка

KRYSTAL Nature’s Alkaline Water

Упаковка Вода KRYSTAL уособлює сутність розкоші та оздоровлення у пляшці. Володіючи величиною лужного рН від 8 до 8,8 та унікальним мінеральним складом, вода KRYSTAL поставляється в емблематичній квадратній прозорій пляшці з призмою, яка нагадує іскристий кристал, і не загрожує якості та чистоті. Логотип марки KRYSTAL тонко розміщений на пляшці, підкреслюючи додатковий штрих розкішного досвіду. Окрім візуального впливу пляшки, ПЕТ та скляні пляшки квадратної форми підлягають вторинній переробці, оптимізуючи простір упаковки та матеріали, тим самим знижуючи загальний слід вуглецю.

Назва проекту : KRYSTAL Nature’s Alkaline Water, Ім'я дизайнерів : KRYSTAL Nature's Alkaline Water, Прізвище клієнта : KRYSTAL Nature's Alkaline Water (Krystal Holdings Limited).

KRYSTAL Nature’s Alkaline Water Упаковка

Цей дивовижний дизайн є переможцем срібної нагороди дизайну в конкурсі моди, одягу та одягу. Ви неодмінно повинні побачити дизайнерське портфоліо срібних нагород дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних робіт у галузі моди, одягу та одягу.

Дизайнерська команда дня

Найбільші світові дизайнерські команди.

Іноді вам потрібна дуже велика команда талановитих дизайнерів, щоб придумати справді чудові дизайни. Щодня ми представляємо відмінну нагороду інноваційного та креативного дизайнерського колективу. Досліджуйте та відкривайте для себе дизайнерські команди по всьому світу оригінальну та креативну архітектуру, гарний дизайн, моду, графічний дизайн та стратегічні проекти. Надихайтесь оригінальними роботами великих майстрів-дизайнерів.