Дизайн журналу
Дизайн журналу
Календар

Calendar 2014 “ZOO”

Календар Комплект ремесла для паперу ZOO легко зібрати. Ні клею, ні ножиць не потрібно. Зберіть, встановивши разом деталі з однаковою маркою. Кожна тварина складе двомісячний календар. Якісні конструкції мають силу змінювати простір та трансформувати свідомість своїх користувачів. Вони пропонують комфорт для перегляду, утримання та використання. Вони пройняті легкістю та елементом сюрпризу, збагачуючи простір. Наші оригінальні вироби розроблені з використанням концепції Life with Design.

Назва проекту : Calendar 2014 “ZOO”, Ім'я дизайнерів : Katsumi Tamura, Прізвище клієнта : good morning inc..

Calendar 2014 “ZOO” Календар

Цей чудовий дизайн є переможцем золотої нагороди дизайну у конкурсі дизайну освітлювальних виробів та дизайну освітлювальних проектів. Ви неодмінно повинні побачити дизайнерське портфоліо золотої нагороди дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних продуктів освітлення та дизайнерських робіт з освітлення.

Дизайнер дня

Кращі світові дизайнери, художники та архітектори.

Хороший дизайн заслуговує великого визнання. Щодня ми раді представити дивовижних дизайнерів, які створюють оригінальні та інноваційні дизайни, дивовижну архітектуру, стильну моду та креативну графіку. Сьогодні ми представляємо вам одного з найбільших дизайнерів світу. Ознайомтеся з нагородами дизайнерського портфоліо сьогодні та отримайте щоденне натхнення на дизайн.