Дизайн журналу
Дизайн журналу
Роздрібний Дизайн Інтер’Єру

Hiveometric - Kuppersbusch Showroom

Роздрібний Дизайн Інтер’Єру Клієнт шукає креативного дизайну, щоб добре представити бренд. Назва «Гівеометрична» утворена двома словами «вулик» та «геометричний», які просто розповідають про головну концепцію та візуалізують дизайн. Дизайн натхненний продуктом героя марки, електричною варильною плитою у формі соти. Замислені як скупчення стільників, настінні та стельові особливості в акуратній обробці безперешкодно з'єднують і взаємодіють складні геометричні форми. Лінії ніжні та чисті, в результаті чого витончений сучасний вигляд символізує нескінченну фантазію та творчість.

Назва проекту : Hiveometric - Kuppersbusch Showroom, Ім'я дизайнерів : Alain Wong, Прізвище клієнта : .

Hiveometric - Kuppersbusch Showroom Роздрібний Дизайн Інтер’Єру

Цей дивовижний дизайн є переможцем срібної нагороди дизайну в конкурсі моди, одягу та одягу. Ви неодмінно повинні побачити дизайнерське портфоліо срібних нагород дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних робіт у галузі моди, одягу та одягу.

Дизайнерська команда дня

Найбільші світові дизайнерські команди.

Іноді вам потрібна дуже велика команда талановитих дизайнерів, щоб придумати справді чудові дизайни. Щодня ми представляємо відмінну нагороду інноваційного та креативного дизайнерського колективу. Досліджуйте та відкривайте для себе дизайнерські команди по всьому світу оригінальну та креативну архітектуру, гарний дизайн, моду, графічний дизайн та стратегічні проекти. Надихайтесь оригінальними роботами великих майстрів-дизайнерів.