Дизайн журналу
Дизайн журналу
Виставковий Зал

Segmentation

Виставковий Зал М’які лінії взуття не можна не помітити, інтерпретуючи місце. Щоб представити іншу групу елегантних туфель, які відображаються в цьому місці, стеля другого шару та вісім ексклюзивних елементів освітлення, створюючи настрій, водночас змушують себе почувати себе в цьому місці з аморфною лінією.

Назва проекту : Segmentation, Ім'я дизайнерів : Ayhan Güneri, Прізвище клієнта : EUROMAR İÇ VE DIŞ TİCARET LTD.STİ.

Segmentation Виставковий Зал

Цей чудовий дизайн є переможцем золотої нагороди дизайну у конкурсі дизайну освітлювальних виробів та дизайну освітлювальних проектів. Ви неодмінно повинні побачити дизайнерське портфоліо золотої нагороди дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних продуктів освітлення та дизайнерських робіт з освітлення.

Легенда дизайну дня

Легендарні дизайнери та їхні нагороди.

Легенди дизайну - надзвичайно відомі дизайнери, які роблять наш Світ кращим місцем завдяки своїм хорошим дизайнам. Відкрийте для себе легендарних дизайнерів та їх інноваційні дизайни виробів, оригінальні твори мистецтва, креативну архітектуру, видатні моделі дизайну та стратегії дизайну. Насолоджуйтесь та досліджуйте оригінальні дизайнерські роботи від нагороджених дизайнерів, художників, архітекторів, інноваторів та брендів у всьому світі. Надихайтесь креативними конструкціями.