Дизайн журналу
Дизайн журналу
Портативний Динамік

Ballo

Портативний Динамік Швейцарська студія дизайну BERNHARD | BURKARD розробив унікальний динамік для OYO. Форма динаміка - це ідеальна сфера без фактичної підставки. Динамік BALLO лежить, закочується або висить для музичного досвіду на 360 градусів. Дизайн відповідає принципам мінімалістичного дизайну. Барвистий пояс зливає дві півкулі. Він захищає динамік і збільшує басові тони, коли лежить на поверхні. Колонка оснащена вбудованою літієвою батареєю, що перезаряджається, і сумісна з більшістю аудіопристроїв. Роз'єм 3,5 мм - це звичайний штекер для навушників. Динамік BALLO випускається в десяти різних кольорах.

Назва проекту : Ballo, Ім'я дизайнерів : Bernhard Burkard, Прізвище клієнта : BERNHARD | BURKARD .

Ballo Портативний Динамік

Цей винятковий дизайн є лауреатом премії платинового дизайну в конкурсі дизайну іграшок, ігор та хобі. Ви обов’язково повинні ознайомитися з дизайнерським портфоліо платинових нагород, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних іграшок, ігор та виробів для хобі.

Дизайн дня

Дивовижний дизайн. Хороший дизайн. Найкращий дизайн.

Хороші проекти створюють цінність для суспільства. Щодня ми представляємо спеціальний дизайн-проект, який демонструє досконалість дизайну. Сьогодні ми із задоволенням демонструємо нагородний дизайн, який позитивно впливає. Ми будемо демонструвати більш чудові та надихаючі дизайни щодня. Не забудьте відвідувати нас щодня, щоб насолодитися новими хорошими дизайнерськими продуктами та проектами від найбільших дизайнерів у всьому світі.