Дизайн журналу
Дизайн журналу
Складаний Велосипед

DONUT

Складаний Велосипед Концепція велосипеда, що легко складеться, яка складається в круглу раму, при цьому частини велосипеда не виступають за рамку. Велосипед виглядає як коло після складання, яке можна легко перевозити, зберігати та зберігати. Цей велосипед має круглу раму з алюмінієвого сплаву, яка приймає навантаження наїзника. Передні та задні вилки поворотні до круглої рами. Цей велосипед має трубчасту педаль, яка ковзає, а також обертається всередині кривошипа. Приводи використовуються для передачі руху на заднє колесо. Регульоване по висоті сидіння та ручка з GPS, музичним плеєром та циклометром.

Назва проекту : DONUT, Ім'я дизайнерів : Arvind Mahabaleshwara, Прізвище клієнта : .

DONUT Складаний Велосипед

Цей чудовий дизайн є лауреатом бронзової нагороди дизайну в конкурсі архітектури, будівництва та конструкцій. Ви обов'язково повинні побачити бронзове дизайнерське портфоліо дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних архітектурних, будівельних та конструкторських робіт.

Дизайн дня

Дивовижний дизайн. Хороший дизайн. Найкращий дизайн.

Хороші проекти створюють цінність для суспільства. Щодня ми представляємо спеціальний дизайн-проект, який демонструє досконалість дизайну. Сьогодні ми із задоволенням демонструємо нагородний дизайн, який позитивно впливає. Ми будемо демонструвати більш чудові та надихаючі дизайни щодня. Не забудьте відвідувати нас щодня, щоб насолодитися новими хорошими дизайнерськими продуктами та проектами від найбільших дизайнерів у всьому світі.