Дизайн журналу
Дизайн журналу
Трансформовані Стільці Та Журнальний Столик

Sensei

Трансформовані Стільці Та Журнальний Столик Стіл "Стільці / кафе" - це предмет меблів, який, як і більшість моїх творінь, починається з пошуку нових способів скористатися маленькими просторами за допомогою геометричних випадкових малюнків. Стиль цього проекту вказується мінімалістично, де у нас немає кривих, але натомість у нас є лінії, площини і нейтральні кольори, такі як чорний і білий. Стільці, встановлені горизонтально і з'єднані спинками, дають нам столик для приготування їжі. Середній відділ столу (де спинки встановлені разом) надзвичайно міцний, і можна сісти на середину, навіть не рухаючи стіл.

Назва проекту : Sensei, Ім'я дизайнерів : Claudio Sibille, Прізвище клієнта : Sibille.

Sensei Трансформовані Стільці Та Журнальний Столик

Цей чудовий дизайн є лауреатом бронзової нагороди дизайну в конкурсі архітектури, будівництва та конструкцій. Ви обов'язково повинні побачити бронзове дизайнерське портфоліо дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних архітектурних, будівельних та конструкторських робіт.

Легенда дизайну дня

Легендарні дизайнери та їхні нагороди.

Легенди дизайну - надзвичайно відомі дизайнери, які роблять наш Світ кращим місцем завдяки своїм хорошим дизайнам. Відкрийте для себе легендарних дизайнерів та їх інноваційні дизайни виробів, оригінальні твори мистецтва, креативну архітектуру, видатні моделі дизайну та стратегії дизайну. Насолоджуйтесь та досліджуйте оригінальні дизайнерські роботи від нагороджених дизайнерів, художників, архітекторів, інноваторів та брендів у всьому світі. Надихайтесь креативними конструкціями.