Дизайн журналу
Дизайн журналу
Виставка Освітлення Та Магазин

Light Design Center Speyer, Germany

Виставка Освітлення Та Магазин Виставковий зал нового Light Center Speyer, розташований у фабричній будівлі, повинен був бути розроблений як виставковий простір, консультаційна зона та місце зустрічей. Тут повинен був бути створений кадр, що генерує ефекти синергії дизайну інтер'єру для всіх останніх світлових тенденцій, технологій та світлих конструкцій. Її складна структура полягала в тому, щоб будувати основу всієї виставки світла, але в той же час ніколи не затьмарювати пріоритет освітлювальних об'єктів, що виставляються. Для цього природа створила об’єднуючу форму як натхнення: "твістер", природне явище з невидимими силами ...

Назва проекту : Light Design Center Speyer, Germany, Ім'я дизайнерів : Peter Stasek, Прізвище клієнта : Light Center Speyer.

Light Design Center Speyer, Germany Виставка Освітлення Та Магазин

Цей чудовий дизайн є лауреатом бронзової нагороди дизайну в конкурсі архітектури, будівництва та конструкцій. Ви обов'язково повинні побачити бронзове дизайнерське портфоліо дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних архітектурних, будівельних та конструкторських робіт.