Дизайн журналу
Дизайн журналу
Лампа

Capsule Lamp

Лампа Спочатку світильник розрахований на марку дитячого одягу. Натхнення приходить від іграшок з капсулами, які діти отримують від торгових автоматів, зазвичай розташованих у магазинах. Подивившись на лампу, можна побачити купу різнокольорових іграшкових капсул, кожна з яких несе бажання та захоплення, що пробуджують юнацьку душу. Кількість капсул можна регулювати, а вміст замінювати так, як вам подобається. Від щоденних дрібниць до спеціальних прикрас кожен предмет, який ви кладете в капсули, стає унікальним власним оповіданням, таким чином викристалізуючи своє життя та душевний стан у певний час.

Назва проекту : Capsule Lamp, Ім'я дизайнерів : Lam Wai Ming, Прізвище клієнта : .

Capsule Lamp Лампа

Цей чудовий дизайн є переможцем золотої нагороди дизайну у конкурсі дизайну освітлювальних виробів та дизайну освітлювальних проектів. Ви неодмінно повинні побачити дизайнерське портфоліо золотої нагороди дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних продуктів освітлення та дизайнерських робіт з освітлення.

Дизайн дня

Дивовижний дизайн. Хороший дизайн. Найкращий дизайн.

Хороші проекти створюють цінність для суспільства. Щодня ми представляємо спеціальний дизайн-проект, який демонструє досконалість дизайну. Сьогодні ми із задоволенням демонструємо нагородний дизайн, який позитивно впливає. Ми будемо демонструвати більш чудові та надихаючі дизайни щодня. Не забудьте відвідувати нас щодня, щоб насолодитися новими хорошими дизайнерськими продуктами та проектами від найбільших дизайнерів у всьому світі.