Дизайн журналу
Дизайн журналу
Офісний Блок 40 Років

780 Tianshan Road, Shanghai

Офісний Блок 40 Років У цій 40-річній будівлі оригінальні елементи, такі як віконні рами та ручки сходів, зберігаються та перефарбовуються, щоб бліді сліди часу спокійно розповіли історію. Клієнт спеціалізується на послугах виявлення підземних комунальних послуг. Філософія компанії "бачить невидиме", тому сучасний і мінімальний центральний коридор спеціально розроблений для того, щоб акуратно приховати кімнати, але тонко розкрити свої двері. По всій будівлі ви можете побачити ностальгічну атмосферу, сучасну функціональність та шикарний Китай, який починає грати для збереження, а також оживлення цього історичного місця.

Назва проекту : 780 Tianshan Road, Shanghai, Ім'я дизайнерів : Lam Wai Ming, Прізвище клієнта : Leidi Ltd..

780 Tianshan Road, Shanghai Офісний Блок 40 Років

Цей чудовий дизайн є лауреатом бронзової нагороди дизайну в конкурсі архітектури, будівництва та конструкцій. Ви обов'язково повинні побачити бронзове дизайнерське портфоліо дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних архітектурних, будівельних та конструкторських робіт.

Дизайнерське інтерв'ю дня

Інтерв'ю з всесвітньо відомими дизайнерами.

Читайте останні інтерв'ю та розмови про дизайн, творчість та інновації між дизайнерським журналістом та всесвітньо відомими дизайнерами, художниками та архітекторами. Дивіться останні дизайнерські проекти та нагородні дизайни відомих дизайнерів, художників, архітекторів та інноваторів. Відкрийте для себе нові уявлення про творчість, інновації, мистецтво, дизайн та архітектуру. Дізнайтеся про процеси дизайну великих дизайнерів.