Дизайн журналу
Дизайн журналу
Будинок

Geometry Space

Будинок Цей проект - проект вілли, розташований у [Міжнародному мистецькому центрі міста Беган-Хілл] в передмісті Шанхаю, в центрі громади є центр мистецтв, який надає багато культурних заходів, вілла може бути офісною або студійною або домашньою, центр громади скепп має велику поверхню озера , ця модель знаходиться прямо вздовж озера. Особливістю будівлі є внутрішній простір без жодних стовпчиків, що надає найбільшу мінливість та креативність у дизайні приміщенню, але також через свободу та мінливість простору, структуру інтер’єру, техніку дизайну більш змінну, розширювану геометрію створює інтер'єрний простір, також відповідно до творчих ідей, які проводить [Art Center]. Розділений рівень структури та основна сходи розташовані посередині внутрішнього простору, тоді як ліва та права сторони - це сходові клітини, що розділяють рівневий рівень, так що загалом п’ять різних сходів, що з'єднують простір.

Назва проекту : Geometry Space, Ім'я дизайнерів : Kris Lin, Прізвище клієнта : Shanghai SHENG QING Real Estate Development Company Limited.

Geometry Space Будинок

Цей чудовий дизайн є переможцем золотої нагороди дизайну у конкурсі дизайну освітлювальних виробів та дизайну освітлювальних проектів. Ви неодмінно повинні побачити дизайнерське портфоліо золотої нагороди дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних продуктів освітлення та дизайнерських робіт з освітлення.

Дизайнер дня

Кращі світові дизайнери, художники та архітектори.

Хороший дизайн заслуговує великого визнання. Щодня ми раді представити дивовижних дизайнерів, які створюють оригінальні та інноваційні дизайни, дивовижну архітектуру, стильну моду та креативну графіку. Сьогодні ми представляємо вам одного з найбільших дизайнерів світу. Ознайомтеся з нагородами дизайнерського портфоліо сьогодні та отримайте щоденне натхнення на дизайн.