Дизайн журналу
Дизайн журналу
Чайник

Unpredictable

Чайник Надалі досвід користувача буде відігравати все більш важливу роль у дизайні продукту. Оскільки кожен споживач має свою унікальну характеристику, для розробки більш гуманізованої продукції слід враховувати споживче відчуття всіх аспектів. Концепція цього дизайну полягає в тому, щоб заохотити користувачів розробляти свій власний чайник відповідно до їх почуття та фантазії. Розбираючи та перебираючи різні гнучкі компоненти, користувачі можуть змінювати зовнішній вигляд чайника та користуватися методами, що приносить масу задоволення у повсякденне життя.

Назва проекту : Unpredictable, Ім'я дизайнерів : zhizhong, Прізвище клієнта : .

Unpredictable Чайник

Цей хороший дизайн є переможцем дизайнерської премії в конкурсі дизайну упаковки. Ви обов'язково повинні ознайомитися з дизайнерським портфоліом нагородних дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних дизайнерських робіт з упаковки.

Дизайнер дня

Кращі світові дизайнери, художники та архітектори.

Хороший дизайн заслуговує великого визнання. Щодня ми раді представити дивовижних дизайнерів, які створюють оригінальні та інноваційні дизайни, дивовижну архітектуру, стильну моду та креативну графіку. Сьогодні ми представляємо вам одного з найбільших дизайнерів світу. Ознайомтеся з нагородами дизайнерського портфоліо сьогодні та отримайте щоденне натхнення на дизайн.