Дизайн журналу
Дизайн журналу
Їдальня

Elizabeth's Tree House

Їдальня Демонструючи роль архітектури в лікувальному процесі, будинок дерева Єлизавети - це новий павільйон їдальні для терапевтичного табору в Кілдаре. Обслуговуючи дітей, які одужують від серйозних захворювань, простір утворює деревний оазис посеред дубового лісу. Динамічна, але функціональна система діагностування деревини включає виразний дах, обширне скління та барвисту обшивку з модрини, створюючи внутрішній обідній простір, який формує діалог з навколишнім озером та лісом. Глибокий зв’язок з природою на всіх рівнях сприяє комфорту, розслабленню, оздоровленню та чарівності користувачів.

Назва проекту : Elizabeth's Tree House, Ім'я дизайнерів : McCauley Daye O'Connell Architects, Прізвище клієнта : Barretstown Camp.

Elizabeth's Tree House Їдальня

Цей дивовижний дизайн є переможцем срібної нагороди дизайну в конкурсі моди, одягу та одягу. Ви неодмінно повинні побачити дизайнерське портфоліо срібних нагород дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних робіт у галузі моди, одягу та одягу.