Дизайн журналу
Дизайн журналу
Публічний Художній Простір

Dachuan Lane Art Installation

Публічний Художній Простір Провулок Дачуань Ченду, Західний берег річки Цзіньцзян, - це історична вулиця, що з'єднує руїни стіни міста Східних воріт Ченду. У проекті арку провулку Дачуань в історії було перебудовано старим способом на початковій вулиці, а історію цієї вулиці розповіла вулична арт-інсталяція. Втручання арт-інсталяції є своєрідним носієм для продовження та передачі історій. Він не тільки відтворює сліди історичних вулиць та провулків, які були знесені, але й забезпечує своєрідну температуру міської пам’яті для нових вулиць та провулків.

Назва проекту : Dachuan Lane Art Installation, Ім'я дизайнерів : Yingjie Lin Yuanyuan Zhang, Прізвище клієнта : Verge Creative Design.

Dachuan Lane Art Installation Публічний Художній Простір

Цей дивовижний дизайн є переможцем срібної нагороди дизайну в конкурсі моди, одягу та одягу. Ви неодмінно повинні побачити дизайнерське портфоліо срібних нагород дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних робіт у галузі моди, одягу та одягу.

Легенда дизайну дня

Легендарні дизайнери та їхні нагороди.

Легенди дизайну - надзвичайно відомі дизайнери, які роблять наш Світ кращим місцем завдяки своїм хорошим дизайнам. Відкрийте для себе легендарних дизайнерів та їх інноваційні дизайни виробів, оригінальні твори мистецтва, креативну архітектуру, видатні моделі дизайну та стратегії дизайну. Насолоджуйтесь та досліджуйте оригінальні дизайнерські роботи від нагороджених дизайнерів, художників, архітекторів, інноваторів та брендів у всьому світі. Надихайтесь креативними конструкціями.