Дизайн журналу
Дизайн журналу
Кафе

Perception

Кафе Це невелике тепле дерев'яне кафе, розташоване на розі перехрестя в тихому районі. Централізована зона відкритої підготовки надає відвідувачам численні та великі враження від виступу баристів скрізь, де є барне сидіння або сидіння за столом у кафе. Стельовий об'єкт під назвою "Дерево затінення" починається з тильної сторони зони підготовки, і він охоплює зону споживача, щоб зробити всю атмосферу цього кафе. Це дає незвичний просторовий ефект для відвідувачів, а також стає засобом для людей, які хочуть загубитися в думках зі смаками кави.

Назва проекту : Perception, Ім'я дизайнерів : Haejun Jung, Прізвище клієнта : Perception.

Perception Кафе

Цей винятковий дизайн є лауреатом премії платинового дизайну в конкурсі дизайну іграшок, ігор та хобі. Ви обов’язково повинні ознайомитися з дизайнерським портфоліо платинових нагород, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних іграшок, ігор та виробів для хобі.

Дизайнерська команда дня

Найбільші світові дизайнерські команди.

Іноді вам потрібна дуже велика команда талановитих дизайнерів, щоб придумати справді чудові дизайни. Щодня ми представляємо відмінну нагороду інноваційного та креативного дизайнерського колективу. Досліджуйте та відкривайте для себе дизайнерські команди по всьому світу оригінальну та креативну архітектуру, гарний дизайн, моду, графічний дизайн та стратегічні проекти. Надихайтесь оригінальними роботами великих майстрів-дизайнерів.