Дизайн журналу
Дизайн журналу
Календар

calendar 2013 “Town”

Календар The Town - це комплект для паперових виробів з частинами, які можна вільно зібрати в календар. Складайте будівлі в різних формах і насолоджуйтеся створенням свого маленького містечка. Життя з дизайном: Якісні дизайни здатні змінювати простір і трансформувати свідомість своїх користувачів. Вони пропонують комфорт для перегляду, утримання та використання. Вони пройняті легкістю та елементом сюрпризу, збагачуючи простір. Наші оригінальні продукти розроблені за принципом "Життя з дизайном".

Годинник

Ring Watch

Годинник Кільцевий годинник являє собою максимальне спрощення традиційного наручного годинника шляхом його усунення чисел та рук на користь двох кілець. Цей мінімалістичний дизайн забезпечує як чистий, так і простий вигляд, який ідеально поєднується з привабливою естетикою годинника. Корона для підпису все ще забезпечує ефективний засіб для зміни години, тоді як його прихований екран електронної фарби демонструє яскраві кольорові смуги з винятковою чіткістю, зрештою, підтримуючи аналоговий аспект, забезпечуючи також триваліший термін служби акумулятора.

Міська Лавка

Eternity

Міська Лавка Дві сидячі лавки з рідкого каменю. Два надійних агрегати забезпечують комфортний та сприятливий досвід сидіння, і в той же час вони дбають про стабільність системи. Закінчення лавки розташовуються таким чином, що нейтралізує найменший рух. Це лава, яка поважає існуючу інфраструктуру міського середовища. Введено просту установку на місці. Точок кріплення більше немає, просто киньте і забудьте. Остерігайся, вісімка поруч. о так.

Виставковий Дизайн

Multimedia exhibition Lsx20

Виставковий Дизайн Мультимедійна виставка була присвячена 20-й річниці відновлення національної валюти. Метою виставки було познайомити рамки трійці, на якій базувався художній проект, а саме банкноти та монети, автори - 40 видатних латвійських художників різних творчих жанрів - та їхні художні твори. Концепція виставки виникла із графіту чи свинцю, що є центральною віссю олівця, загальним інструментом для художників. Графітна структура послужила центральним дизайнерським елементом виставки.

Календар

calendar 2013 “Module”

Календар Модуль є корисним тримісячним календарем з окремими фрагментами, які можуть бути об'єднані у вигляді трьох кубоподібних модулів для укладання, щоб ви могли вільно зібрати їх за вашою зручністю. Життя з дизайном: Якісні дизайни здатні змінювати простір і трансформувати свідомість своїх користувачів. Вони пропонують комфорт для перегляду, утримання та використання. Вони пройняті легкістю та елементом сюрпризу, збагачуючи простір. Наші оригінальні продукти розроблені за принципом "Життя з дизайном".

Додатки Для Годинників

genuse

Додатки Для Годинників Tritime, Fortime, Timegrid, Timinus, Timechart, Timenine - це ряд додатків для годин, спеціально винайдених для пристрою Watch Watch. Програми оригінальні, прості та естетичні в дизайні, від майбутніх етнічних через науково-фантастичний стиль до цифрових бізнес. Вся графіка графічних дисплеїв доступна в 9 кольорах - підходить до колекції Watch Watch. Зараз - чудовий момент для нового способу показу, читання та розуміння нашого часу. www.genuse.eu