Дизайн журналу
Дизайн журналу
Виставковий Дизайн

Multimedia exhibition Lsx20

Виставковий Дизайн Мультимедійна виставка була присвячена 20-й річниці відновлення національної валюти. Метою виставки було познайомити рамки трійці, на якій базувався художній проект, а саме банкноти та монети, автори - 40 видатних латвійських художників різних творчих жанрів - та їхні художні твори. Концепція виставки виникла із графіту чи свинцю, що є центральною віссю олівця, загальним інструментом для художників. Графітна структура послужила центральним дизайнерським елементом виставки.

Календар

calendar 2013 “Module”

Календар Модуль є корисним тримісячним календарем з окремими фрагментами, які можуть бути об'єднані у вигляді трьох кубоподібних модулів для укладання, щоб ви могли вільно зібрати їх за вашою зручністю. Життя з дизайном: Якісні дизайни здатні змінювати простір і трансформувати свідомість своїх користувачів. Вони пропонують комфорт для перегляду, утримання та використання. Вони пройняті легкістю та елементом сюрпризу, збагачуючи простір. Наші оригінальні продукти розроблені за принципом "Життя з дизайном".

Додатки Для Годинників

genuse

Додатки Для Годинників Tritime, Fortime, Timegrid, Timinus, Timechart, Timenine - це ряд додатків для годин, спеціально винайдених для пристрою Watch Watch. Програми оригінальні, прості та естетичні в дизайні, від майбутніх етнічних через науково-фантастичний стиль до цифрових бізнес. Вся графіка графічних дисплеїв доступна в 9 кольорах - підходить до колекції Watch Watch. Зараз - чудовий момент для нового способу показу, читання та розуміння нашого часу. www.genuse.eu

Ящик, Стілець І Стіл Комбо

Ludovico Office

Ящик, Стілець І Стіл Комбо Як і у випадку з основними меблями Ludovico, в цьому офісному варіанті звинувачення має той самий принцип, який полягає в тому, щоб ховати повний стілець у шухляді, коли стілець не помічається та розглядається як частина основної меблів. Більшість подумає, що стільці - це ще пара ящиків. Лише при відтягуванні назад ми бачимо стілець, який буквально виходить з такого переповненого простору, наповненого ящиками. Натхнення великою мірою прийшло від відвідування касти Піттаміліо та всіх його символічних, прихованих повідомлень, а також прихованих та несподіваних дверей чи повних залів.

Колекція Годинника

TTMM (after time)

Колекція Годинника ttmm представляє колекцію додатків для годинника, розроблену для смарт-годинників з чорно-білими екранами 144 × 168 пікселів, такими як Pebble та Kreyos. Тут ви знайдете 15 моделей простих, елегантних та естетичних додатків для годинника. Оскільки вони зроблені з чистої енергії, вони більше схожі на привидів, ніж на реальні речі. Ці годинники є найбільш економічними та екологічно чистими, що існували.