Дизайн журналу
Дизайн журналу
Колекція Ювелірних Виробів

Future 02

Колекція Ювелірних Виробів Project Future 02 - колекція ювелірних виробів із веселим та яскравим поворотом, натхненним теоремами кола. Кожен фрагмент створений за допомогою програмного забезпечення для автоматизованого дизайну, повністю або частково побудованого за допомогою технології селективного лазерного спікання або сталевого 3D-друку та оздоблений вручну традиційними методами сріблення. Колекція черпає натхнення з форми кола і ретельно розроблена для візуалізації евклідових теорем у візерунки та форми виносного мистецтва, символізуючи таким чином новий початок; вихідна точка до хвилюючого майбутнього.

Тренчкот

Renaissance

Тренчкот Любов і універсальність. Прекрасна історія, вписана в тканину, пошиття та концепцію цього тренчкота, поряд з усіма іншими предметами одягу колекції. Унікальність цього твору - це, безумовно, міський дизайн, мінімалістичний дотик, але що насправді дивує, швидше це може бути його універсальність. Просто закрийте очі, будь ласка. По-перше, ви повинні побачити серйозну людину, яка йде на її серйозну роботу. А тепер похитайте головою, і якраз перед вами ви побачите написане синє тренчкот з деякими «магнітними думками». Написано рукою. З любов'ю, докори!

Складані Окуляри

Blooming

Складані Окуляри Дизайн окулярів Sonja був натхненний квітучими квітами та ранніми оправами для окулярів. Поєднуючи органічні форми природи та функціональні елементи окулярів окулярів, дизайнер розробив конвертований предмет, яким легко можна керувати, надаючи декілька різних поглядів. Виріб також був розроблений з практичною можливістю складання, займаючи якомога менше місця в сумці. Лінзи виготовляються з оргскла з лазерного вирізу з квітковими відбитками Орхідеї, а рамки виготовляються вручну, використовуючи латунь із золотим покриттям 18 к.

Багатофункціональні Сережки

Blue Daisy

Багатофункціональні Сережки Ромашка - це композитні квіти з двома квітками, об’єднаними в одну, внутрішню секцію та зовнішню пелюсткову секцію. Він символізує переплетення двох, що представляють справжню любов або кінцеву зв’язок. Дизайн поєднує унікальність квітки ромашки, що дозволяє власнику носити Блакитну ромашку різними способами. Вибір синіх сапфірів для пелюсток полягає в тому, щоб підкреслити натхнення для надії, бажання та любові. Жовті сапфіри, вибрані для центрального пелюстки квітки, охоплюють власника відчуття радості та гордості, надаючи користувачеві повний спокій і впевненість у прояві його елегантності.

Кулон

Eternal Union

Кулон Вічний союз Ольги Яцкаер, професіонального історика, який вирішив продовжити нову кар’єру ювелірного дизайнера, виглядає простим, але повноцінним. Дехто знайде в ньому штрих кельтських прикрас або навіть вузол Геракла. Штука представляє одну нескінченну форму, схожу на дві взаємопов’язані форми. Цей ефект створюється через сітчасті лінії, вигравірувані на деталі. Іншими словами - двоє пов'язані між собою як одне, а одне - це об'єднання двох.

Колекція Ювелірних Виробів

Ataraxia

Колекція Ювелірних Виробів Поєднуючись з модою та передовими технологіями, проект має на меті створити ювелірні вироби, які зможуть перетворити старі готичні елементи в новий стиль, обговорюючи потенціал традиційного в сучасному контексті. Завдяки інтересу до того, як готичні вібрації впливають на аудиторію, проект намагається спровокувати унікальний індивідуальний досвід завдяки грайливій взаємодії, досліджуючи взаємозв’язок між дизайном та носієм. Синтетичні дорогоцінні камені, як матеріал, що знижує екологічний відбиток, були розрізані на незвичайно плоскі поверхні, щоб кинути свої кольори на шкіру для посилення взаємодії.