Дизайн журналу
Дизайн журналу
Розкішне Взуття

Conspiracy - Sandal shaped jewels-

Розкішне Взуття Лінія Джанлуки Тамбуріні "коштовності / сандалі / форми" під назвою Conspiracy була заснована в 2010 році. Взуття для змови без зусиль поєднує технологію та естетику. Каблуки та підошви виготовляються з таких матеріалів, як легкий алюміній та титан, які відливають у скульптурних формах. Потім силует взуття підкреслюється напівдорогоцінними каменями та іншими розкішними прикрасами. Високі технології та найсучасніші матеріали формують сучасну скульптуру, що має форму сандалі, але там, де все ще видно дотик та досвід досвідчених італійських майстрів.

Брошка

"Emerald" - Project Asia Metamorphosis

Брошка Характер і зовнішня форма предмета дозволяють змінити новий дизайн орнаменту. У жвавій природі один період змінюється на інший. Весна слідує за зимою, а ранок настає після ночі. Кольори також змінюються, а також атмосфера. Цей принцип заміни, чергування зображень висувається в прикраси «Азіатської метаморфози», колекції, де в одному об’єкті відбиваються два різних стани, два необмежені зображення. Рухливі елементи конструкції дозволяють змінити характер і зовнішній вигляд орнаменту.

Аналоговий Годинник

Kaari

Аналоговий Годинник Ця конструкція заснована на стандартному 24-годинному аналоговому механізмі (півшвидкісна годинна рука). Ця конструкція забезпечена двома висічками у формі дуги. Через них видно години повороту і хвилини рук. Годинна рука (диск) розділена на два сегменти різних кольорів, які, обертаючись, позначають час AM або PM залежно від кольору, який починає бути видимим. Хвилинна рука видно через більшу радіус дуги і визначає, який хвилинний проміжок відповідає набору за 30-30 хвилин (розташований на внутрішньому радіусі дуги) та 30-60 хвилин (розташований на зовнішньому радіусі).

Сучасний Платтяний Ледачок

Le Maestro

Сучасний Платтяний Ледачок Le Maestro революціонізує взуттєве взуття, включаючи титановий «матричний каблук» з титановим металевим прямим металом (DMLS). "Матричний каблук" зменшує візуальну масу ділянки на підборах і демонструє структурну цілісність взуття. Щоб доповнити елегантний вамп, для чіткого асиметричного дизайну верху використовується високозерна шкіра. Інтеграція п’яткової секції у верхню частину тепер складена у витончений і вишуканий силует.

Сучасний Ципао

The Remains

Сучасний Ципао Натхнення - від китайських мощей, "Кераміка" - це найбільше представництво, яке є найпопулярнішим незалежно від королівської та людей. У моєму дослідженні навіть сьогодні основні китайські естетичні стандарти моди та фен-шуй (дизайн інтер’єру та довкілля) не змінюються. Їм подобається проглядати, шарувати і бажати. Я хотів би створити Qipao, щоб наблизити наслідки та особливості кераміки від старої династії до сучасної моди. І провокує людей, які забувають свою культуру та етнічну приналежність кожного разу, коли ми перебуваємо в i-поколінні.

Брошка

Chiromancy

Брошка Кожна людина унікальна та оригінальна. Це видно навіть на візерунках на наших пальцях. Намальовані лінії та знаки наших рук теж досить оригінально. Крім того, кожна людина має цілий ряд каменів, які за своєю якістю близькі до них або пов’язані з особистими подіями. Всі ці особливості надають мислячому спостерігачеві стільки повчальних та привабливих, що дозволяє створювати персоналізовані прикраси на основі цих ліній та знаків окремих речей. Цей вид орнаменту та прикрас - формує ваш Особистий арт-код