Дизайн журналу
Дизайн журналу
Іграшка

Movable wooden animals

Іграшка Різноманітність тваринних іграшок рухається різними способами, просто, але весело. Абстрактні фігури тварин поглинають дітей уявою. У групі є 5 тварин: свиня, качка, жирафа, равлик та динозавр. Голова качки рухається справа наліво, коли ви піднімаєте її з-за парти, вона, здається, каже вам "НІ"; Голова жирафи може рухатися вгору і вниз; Ніс свині, равлики та голови динозавра рухаються зсередини назовні, коли ви повертаєте їх хвости. Усі рухи змушують людей посміхатися і змушують дітей грати різними способами, як, наприклад, тягнути, штовхати, повертати тощо.

Ролі Полі, Рухомі Дерев'яні Іграшки

Tumbler" Contentment "

Ролі Полі, Рухомі Дерев'яні Іграшки Як мати веселку? Як обійняти літній вітер? Мене завжди торкають якісь тонкі речі і я відчуваю себе дуже задоволеним і щасливим. Як зберігати та як володіти? Досить так добре, як бенкет. Мені хотілося б просто і смішно формувати різні види матеріалів. Дозвольте дітям пограти з ними, щоб розпізнати фізичний світ, стимулювати їх уяву та допомогти їм зрозуміти своє оточуюче середовище.

Колиска, Крісла-Качалка

Dimdim

Колиска, Крісла-Качалка Ліссе Ван Кавенберге створив це своєрідне багатофункціональне рішення, яке служить кріслом-качалкою, а також колискою, коли два крісла Дімдіма з'єднуються між собою. Кожне крісло-гойдалка складається з дерева зі сталевими підставками і оброблене шпоном з волоського горіха. Два крісла можна кріпити один до одного за допомогою двох прихованих затискачів під сидінням, щоб сформувати дитячу колиску.

Чайник І Чашки

EVA tea set

Чайник І Чашки Цей спокусливо елегантний чайник з відповідними чашками має бездоганний вилив і з ним приємно брати участь. Незвичайна форма цього чайного горщика з носиком, який змішується і росте з організму, особливо добре піддається гарному виливу. Чашки універсальні та тактильні, щоб по-різному триматися у ваших руках, оскільки у кожної людини є свій підхід до проведення чашки. Випускається в глянцевому білому кольорі з серебряним покриттям з кільцем або чорним матовим порцеляною з глянцевою білою кришкою та білими облямованими чашками. Фільтр з нержавіючої сталі встановлений всередині. РОЗМІРИ: чайник: 12,5 х 19,5 х 13,5 чашки: 9 х 12 х 7,5 см.

Годинник

Zeitgeist

Годинник На годиннику відбивається zeitgeist, який асоціюється з розумними, технологічними та довговічними матеріалами. Високотехнологічна грань виробу представлена напівторовим корпусом та дисплеєм часу (легкі отвори). Вуглець замінює металеву частину, як пережиток минулого і підкреслює функціональну частину годинника. Відсутність центральної частини свідчить про те, що інноваційна світлодіодна індикація замінює класичний годинниковий механізм. М’яке підсвічування можна регулювати під улюблений колір власника, а датчик світла буде стежити за силою освітленості.

Годівниця Для Їжі

Food Feeder Plus

Годівниця Для Їжі Food Feeder Plus не тільки допомагає дітям їсти самостійно, але й означає більше незалежності для батьків. Немовлята можуть тримати себе і смоктати і жувати його після того, як ви розчавили їжу, виготовлену батьками. Food Feeder Plus оснащений більшим гнучким силіконовим мішком для задоволення зростаючого апетиту немовлят. Це важливе харчування та дозволяє маленьким дітям безпечно досліджувати та насолоджуватися свіжою твердою їжею. Їжу не потрібно очищати. Просто помістіть їжу в силіконовий мішок, закрийте фіксатор, і малюки можуть насолоджуватися самостійним годуванням свіжою їжею.