Дизайн журналу
Дизайн журналу
Крісло

SERENAD

Крісло Я поважаю всілякі стільці. На мою думку, один з найважливіших і класичних та особливих речей в дизайні інтер’єрів - це крісло. Ідея крісла Серенада походить від лебедя на воді, який повернувся і поставив обличчя між крилами. Можливо, сяюча і гладка поверхня в кріслі Серенада з різним і особливим дизайном була зроблена лише для дуже особливих і неповторних місць.

Крісло

The Monroe Chair

Крісло Вражає елегантність, простота в ідеї, зручна, розроблена з урахуванням стійкості. Стілець Монро - це спроба різко спростити виробничий процес, пов'язаний із виготовленням крісла. Він використовує потенціал технологій з ЧПУ, щоб багаторазово вирізати плоский елемент з МДФ, ці елементи потім обклеюються навколо центральної осі для формування складно вигнутого крісла. Задня нога поступово перетворюється на спинку спинки, а підлокітник на передню ногу, створюючи чітку естетику, повністю визначену простотою виготовлення.

Паркова Лавка

Nessie

Паркова Лавка Цей проект базується на ідеї концепції "Drop & Forget", тобто простої установки на місці з мінімальними витратами на встановлення стосовно існуючих інфраструктур міського середовища. Міцна рідина з бетонної рідини, ретельно збалансована, створює сприятливий і комфортний досвід сидіння.

Привітний Fi-Вертушок

Calliope

Привітний Fi-Вертушок Кінцева мета столу Hi-Fi - повернути найчистіші та незабруднені звуки; ця суть звуку є і кінцевою, і концепцією цієї конструкції. Цей красивий майстерний виріб - це скульптура звуку, яка відтворює звук. Як поворотний столик, він є одним із найкращих доступних грамотних верстатів Hi-Fi, і це неперевершене виконання, як вказується, так і посилюється своєю унікальною формою та аспектами дизайну; приєднання форми та функції в духовному союзі для втілення вертушки Calliope.

Умивальник

Vortex

Умивальник Мета дизайну вихору - знайти нову форму для впливу потоку води в умивальниках, щоб підвищити їх ефективність, сприяти їхньому користувальницькому досвіду та покращувати естетичні та семіотичні якості. Результат - метафора, що походить від ідеалізованої вихрової форми, що означає стік та потік води, що візуально позначає весь об’єкт як функціонуючий умивальник. Ця форма, поєднана з краном, спрямовує воду по спіральній доріжці, що дозволяє однаковій кількості води покривати більше ґрунту, що призводить до зменшення споживання води для очищення.

Ковзани По М'якому І Твердому Снігу

Snowskate

Ковзани По М'якому І Твердому Снігу Оригінальний Скейт-Скейт представлений тут у абсолютно новому та функціональному дизайні - з червоного дерева з червоного дерева та з бігунів з нержавіючої сталі. Однією з переваг є те, що можна використовувати традиційні шкіряні черевики на підборах, і як таких немає попиту на спеціальні черевики. Запорукою роботи ковзана є легка техніка зв’язування, оскільки дизайн та конструкція оптимізовані за допомогою гарного поєднання ширини та висоти ковзана. Ще одним вирішальним фактором є ширина бігунів, що оптимізує керування ковзанами на твердому чи твердому снігу. Бігуни виконані з нержавіючої сталі та оснащені гвинтовими гвинтами.