Дизайн журналу
Дизайн журналу
Шафа

Deco

Шафа Одна шафа висіла над іншою. Дуже унікальний дизайн, який дозволяє меблям не заповнювати простір, оскільки коробки стоять не на підлозі, а підвішені. Це дуже зручно у використанні, так як ящики були розділені групами і таким чином це буде дуже зручно для користувача. Доступна кольорова варіація матеріалів.

Комод

dog-commode

Комод Цей комод зовні схожий на собаку. Це дуже радісно, але, в той же час, дуже функціонально. Тринадцять коробок різної величини розміщені всередині цього комоду. Цей комод складається з трьох окремих частин, які з'єднані між собою і утворюють одну унікальну річ. Оригінальні ніжки надають ілюзію стоячої собаки.

Крейсерська Яхта

WAVE CATAMARAN

Крейсерська Яхта Думаючи про море як про світ у безперервному русі, ми сприйняли «хвилю» як її символ. Відштовхуючись від цієї ідеї, ми моделювали лінії корпусів, які, здається, ламаються до лука. Другий елемент, що лежить в основі проектної ідеї, - це концепція життєвого простору, яку ми хотіли скласти у своєрідну спадкоємність між інтер'єрами та екстер'єрами. Через великі скляні вікна ми отримуємо майже 360-градусний вигляд, що забезпечує візуальну безперервність зовні. Мало того, через великі скляні двері відкривається всередині все життя у відкритих приміщеннях. Арк. Вісінтін / Арк. Фойтик

Упаковка Для Компостування

cellulose net tube

Упаковка Для Компостування У Тихому океані пливе сміття, розміром з Німеччина. Використання біологічно розкладаються упаковки не тільки обмежує витрату викопних ресурсів, але й дозволяє біорозкладаним речовинам потрапляти в ланцюг поставок. Verpackungszentrum Graz успішно зробив крок у цьому напрямку, розвиваючи трубчасті сітки з використанням компостуючих волокон модульної целюлози для проріджування домашніх лісів. Сітки вперше з'явилися на полицях супермаркетів у Rewe Austria у грудні 2012 року. 10 тонн пластику можна врятувати лише Rewe, просто змінивши упаковку на органічну картоплю, цибулю та цитрусові.

Журнальний Столик

1x3

Журнальний Столик 1x3 надихається між собою блокуючими головоломок. Це і те, і інше - предмет меблів і тизер для мозку. Всі деталі залишаються разом, не потребуючи жодних світильників. Принцип замикання передбачає лише ковзаючі рухи, що дають дуже швидкий процес складання та роблять 1x3 придатним для частої зміни місця. Рівень складності залежить не від спритності, а переважно від просторового зору. Інструкції надаються у випадку, якщо користувачеві потрібна допомога. Назва - 1х3 - математичний вираз, який представляє логіку дерев’яної конструкції - один тип елемента, три його частини.

Вентильовані Відкидні Двері

JPDoor

Вентильовані Відкидні Двері JPDoor - зручна для користувачів зведена двері, яка зливається з віконною системою жалюзі, яка допомагає створювати вентиляційний потік і в той же час економити місце. Дизайн полягає в тому, щоб прийняти виклики і вирішити їх за допомогою індивідуальних розвідок, методів і вірити. Немає правильних чи неправильних будь-яких конструкцій, це дійсно дуже суб’єктивно. Однак великі дизайни відповідають потребам та вимогам кінцевих користувачів або мають великий вплив на громаду. Світ повний різного дизайнерського підходу в кожному куточку, таким чином, не відмовляйтеся від дослідження, "залишайтеся голодними, залишайтеся дурними - Стів Джов".