Дизайн журналу
Дизайн журналу
Скарбничка

DEEPE

Скарбничка Об'єкт - скарбничка. Унікальний зовнішній вигляд у формі персонажа поєднує в собі дорогу, престижну ювелірну прикрасу, яка є приємною та доброю, а також постійною присутністю членів сім’ї, збір коштів - це дуже функціональні властивості. Але найвидатніша особливість DeePee - все, окрім стандартних функцій, відмінно відповідає - це те, що нове формулювання, унікальна та додаткова контекстуалізована «перлина» всіх ексклюзивних будинків.

Держатель Для Ножів

Only Right Here

Держатель Для Ножів Починаючи з дванадцятого століття, перші бикові бики були зафіксовані як акт чи публічний видовище. Сьогодні пробудження свідомості у людей є симптомом загальної глобальної оцінки, ми є учасниками божественного характеру. "Тільки тут" символізує нову еру, де відбудеться вимирання агресивної діяльності, втілене в тому, що колись було культурним святом, і великим еволюційним кроком на гуманістичному рівні.

Світильник, Що Росте

BB Little Garden

Світильник, Що Росте Цей проект пропонує підтримати це нове використання, яке забезпечує більш повний сенсорний досвід приготування їжі. BB Little Garden - це сяючий світильник, що росте, бажаючи переглянути місце ароматних рослин всередині кухні. Це об'єм з чіткими лініями, як справжній мінімалістичний об'єкт. Елегантний дизайн був особливо вивчений для адаптації до різноманітних приміщень у приміщенні та надання особливої нотки кухні. BB Маленький сад є рамкою для рослин, його чиста лінія збільшує їх і не порушує читання.

Бічний Стіл

una

Бічний Стіл безпроблемна інтеграція - суть таблиці una. три кленові форми поєднуються, щоб підняти загартовану скляну поверхню. продукт інтенсивного розгляду матеріалів та їх можливостей, міцний, але повітряний на вигляд та неймовірно легкий, не постає як втілення балансу та витонченості.

Комод

shark-commode

Комод Комод об'єднаний з відкритою поличкою, і це дає відчуття руху, а дві частини роблять його більш стійким. Використання різних оздоблень поверхні та різних кольорів дозволяє створювати різні настрої та може бути встановлено серед різних інтер’єрів. Закритий комод і відкрита полиця створюють ілюзію живої істоти.

Стіл

Minimum

Стіл Дуже легкий і простий у виробництві та транспортуванні. Це дуже функціональний дизайн, хоча зовні дуже легкий і неповторний. Цей блок є повністю розібраним блоком, який можна розібрати і зібрати в будь-якому місці. Довжину можна зробити комбінованою, оскільки це можуть бути дерев'яні металеві ніжки, зібрані за допомогою металевих з'єднувачів. Форма та колір ніг можуть бути змінені відповідно до вимог.