Дизайн журналу
Дизайн журналу
Багатофункціональний Будівельний Комплект

JIX

Багатофункціональний Будівельний Комплект JIX - це будівельний комплект, створений нью-йоркським візуальним художником та дизайнером продукції Патріком Мартінесом. Він складається з невеликих модульних елементів, спеціально розроблених для того, щоб дозволяти з'єднати стандартні соломинки для пиття, щоб створити широке різноманіття конструкцій. З'єднувачі JIX поставляються в плоских сітках, які легко розриваються, перетинаються та фіксуються на місці. Завдяки JIX ви можете створити все, починаючи від амбітних конструкцій кімнатного розміру до складних скульптур на стільниці, використовуючи роз'єми JIX та соломинки для пиття.

Колекція Ванної

CATINO

Колекція Ванної CATINO народжується з бажання надати форму думці. Ця збірка викликає поезію повсякденного життя за допомогою простих елементів, які переосмислюють існуючі архетипи нашої уяви сучасним чином. Він пропонує повернутись до оточення тепла та солідності завдяки використанню природних лісів, оброблених із твердих та зібраних для того, щоб залишатися вічними.

Умивальник

Angle

Умивальник У світі є багато умивальників з відмінним дизайном. Але ми пропонуємо подивитися на цю річ під новим кутом зору. Ми хочемо дати можливість насолодитися процесом користування раковиною і приховати настільки необхідну, але неестетичну деталь, як зливний отвір. "Кут" - це лаконічний дизайн, в якому продумані всі деталі для зручного користування та системи очищення. Під час використання ви не дотримуєтесь зливного отвору, все виглядає так, ніби вода просто зникає. Цей ефект, пов'язаний з оптичною ілюзією, досягається спеціальним розташуванням поверхонь мийки.

Портативний Динамік

Ballo

Портативний Динамік Швейцарська студія дизайну BERNHARD | BURKARD розробив унікальний динамік для OYO. Форма динаміка - це ідеальна сфера без фактичної підставки. Динамік BALLO лежить, закочується або висить для музичного досвіду на 360 градусів. Дизайн відповідає принципам мінімалістичного дизайну. Барвистий пояс зливає дві півкулі. Він захищає динамік і збільшує басові тони, коли лежить на поверхні. Колонка оснащена вбудованою літієвою батареєю, що перезаряджається, і сумісна з більшістю аудіопристроїв. Роз'єм 3,5 мм - це звичайний штекер для навушників. Динамік BALLO випускається в десяти різних кольорах.

Індивідуальний Домашній Термостат

The Netatmo Thermostat for Smartphone

Індивідуальний Домашній Термостат Термостат для смартфона представляє мінімалістичний, елегантний дизайн, що відповідає традиційним конструкціям термостата. Напівпрозорий куб за мить переходить від білого до кольорового. Все, що вам потрібно зробити, - нанести одну із 5 змінних кольорових плівок на задній панелі пристрою. М'який і легкий, колір приносить тонкий штрих оригінальності. Фізичні взаємодії зводяться до мінімуму. Простий дотик дозволяє змінювати температуру, тоді як усі інші елементи управління зроблені зі смартфона користувача. Екран E-ink вибраний для його неперевершеної якості та мінімальних витрат енергії.

Лампа

Schon

Лампа Джерела світла цієї унікальної лампи розміщені в центрі загальної форми, тому вона освітлює м'яке і рівномірне джерело світла. Світлі поверхні відокремлюються від основного корпусу, тому проста форма кузова з нижніми частинами плюс економія енергії через низьке споживання електроенергії надає їй додаткову особливість. Також чутливий корпус для вмикання або вимкнення світла - ще одна сучасна особливість цього унікального світла. Експресія призводить до відмінностей у освітленні та освітлення лампи було розроблено. Більшість світла від ламп, щоб глядач не скористався світлом, буде запаморочити. Красиво жити.