Дизайн журналу
Дизайн журналу
Кондиціонер

Midea Sensia HW

Кондиціонер Midea Sensia сприяє якості життя та інноваційному способу викриття предмета прикраси. Крім ефективності потоку повітря та тиші, він представляє інноваційну сенсорну панель, яка надає доступ до функцій та кольорів та інтенсивності блискавки. Кольорова терапія, яка допомагає антистресовому процесу, в тренді інноваційні продукти в обох напрямках, благополуччя та естетиці. На додаток до різної естетики, його форми поєднують домашній інтер’єр як з елегантністю, так і стилем, оцінюючи будинок непрямим світлом.

Письмовий Стіл

Duoo

Письмовий Стіл Стіл Duoo - це бажання висловити характер через мінімалізм форм. Його тонкі горизонтальні лінії та кутові металеві ніжки створюють потужне візуальне зображення. Верхня полиця дозволяє розмістити канцтовари, щоб вона не заважала під час роботи. Прихований лоток на поверхні для підключення пристроїв підтримує чисту естетику. Стільниця з натурального шпону несе тепло текстури натуральної деревини. Стіл підтримує бездоганний баланс, завдяки гармонійно підібраним матеріалам, функціональності та практичності в поєднанні з естетикою регулярних і строгих форм.

Машина Домашньої Пасти

Hidro Mamma Mia

Машина Домашньої Пасти Hidro Mama Mia - це соціокультурний порятунок завдяки італійській гастрономії. Надзвичайно простий у використанні, він легкий і компактний, простий у зберіганні та транспортуванні. Це дозволяє безпечно високу продуктивність, забезпечуючи приємне приготування їжі для сім'ї у щоденному житті та взаємодії з друзями. Двигун повністю інтегрований до комплекту передач, що пропонує потужність, надійність та безпечне використання, забезпечуючи також легку чистку та підтримку. Він ріже тісто різної товщини, маючи можливість готувати різноманітні страви: макарони, локшина, лазанья, хліб, тістечка, піца та інше.

Гіперкар

Brescia Hommage

Гіперкар У часи високотехнологічних усіх цифрових гаджетів, плоскості сенсорних екранів та раціональних однотомних транспортних засобів проект Brescia Hommage - це старе шкільне двомісне дизайн дизайну гіперкар, що передбачається святкуванням епохи, в якій вишукана простота, сильна дотичність, сира сила, чиста краса та прямий зв’язок між людиною та машиною були правилом гри. Час, коли сміливі та геніальні люди, як Етторе Бугатті, самі створювали мобільні пристрої, які дивували світ.

Соковита Виділена Коробка Для Вирощування

Bloom

Соковита Виділена Коробка Для Вирощування Bloom - це соковита спеціальна коробка для вирощування, яка виступає як стильна меблі для дому. Він забезпечує ідеальні умови вирощування сукулентів. Основна мета продукту - заповнити бажання та виховання тих, хто живе в міських районах з менш зеленим доступом до навколишнього середовища. Міське життя постає з багатьма проблемами в повсякденному житті. Це змушує людей ігнорувати їх природу. Bloom має на меті бути мостом між споживачами та їх природними бажаннями. Товар не є автоматизованим, він спрямований на допомогу споживачеві. Підтримка додатків дозволить користувачам діяти зі своїми рослинами, що дозволить їм виховувати.

Чайник

Grundig Serenity

Чайник Serenity - це сучасний виробник чаю, який фокусується на радісному користуванні. Проект в основному зосереджений на естетичних елементах та досвіді користувачів, оскільки головна мета пропонує продукт відрізнятися від існуючих. Док чайника є меншим, ніж корпус, що дозволяє продукту дивитись над землею, що приносить унікальну ідентичність. Злегка зігнутий корпус у поєднанні з нарізаними поверхнями також підтримує унікальну ідентичність виробу.