Дизайн журналу
Дизайн журналу
Диван

Shell

Диван Диван Shell з'явився як поєднання обрисів морських раковин і тенденцій моди в імітації технології екзоскелету та 3d друку. Метою було створення дивана з ефектом оптичної ілюзії. Це повинні бути легкі та повітряні меблі, які можна було б використовувати як вдома, так і на вулиці. Для досягнення ефекту легкості використовували павутину з капронових мотузок. При цьому твердість туші врівноважується плетінням і м'якістю силуетних ліній. Жорстка основа під кутовими секціями сидіння може використовуватися як бічні столи, а м'які накладні сидіння та подушки закінчують композицію.

Крісло

Infinity

Крісло Основний акцент дизайну крісла Infinity зроблений саме на спинці. Це посилання на символ нескінченності - перевернуту цифру у вісім. Це так, ніби він змінює свою форму при повороті, встановлюючи динаміку ліній і відтворює знак нескінченності в декількох площинах. Спинку скручується кількома гумками, що утворюють зовнішню петлю, яка також повертається до символіки нескінченного циклу життя та рівноваги. Додатковий акцент робиться на унікальних ногах-ногах, які надійно фіксують та підтримують бічні частини крісла так, як це роблять затискачі.

Освітлення

Capsule

Освітлення Форма капсули лампи повторює форму настільки поширених у сучасному світі капсул: лікарські засоби, архітектурні споруди, космічні кораблі, термоси, трубки, часові капсули, які передають повідомлення нащадкам протягом багатьох десятиліть. Він може бути двох типів: стандартний і подовжений. Лампи доступні в декількох кольорах з різним ступенем прозорості. Зв’язування з капроновими мотузками додає лампи ручної роботи ефект. Її універсальною формою було визначення простоти виготовлення та масового виробництва. Економія в процесі виробництва лампи є її основною перевагою.

Павільйон

ResoNet Sinan Mansions

Павільйон Павільйон ResoNet замовлений особняками Сінану в Шанхаї на святкування китайського Нового року 2017 року. Він складається з тимчасового павільйону плюс інтерактивного світлодіодного світла "резонанс", прикріпленого до внутрішньої поверхні. У ньому використовуються методи Low-Fi для візуалізації резонансних частот, притаманних природному середовищу, за допомогою взаємодії громадськості та навколишніх елементів, виявлених світлодіодною мережею. Павільйон висвітлює суспільну сферу у відповідь на вібраційні подразники. Окрім того, як відвідувачі можуть завітати на побажання весняного фестивалю, його можна використовувати і як етап виступу.

Крісло

Lollipop

Крісло Крісло Lollipop - це поєднання незвичайних форм і модних кольорів. Її силуети та кольорові елементи повинні були віддалено виглядати як цукерки, але при цьому крісло повинно вписуватися в інтер’єри різних стилів. Форма чупа-чупс лягла в основу підлокітників, а спинка і сидіння виконані у вигляді класичних цукерок. Крісло Lollipop створене для людей, які люблять сміливі рішення та моду, але не хочуть відмовлятися від функціональності та комфорту.

Контроль Якості Повітря

Midea Sensia AQC

Контроль Якості Повітря Midea Sensia AQC - це інтелектуальний гібрид, який поєднує домашній інтер’єр як з елегантністю, так і стилем. Це приносить гуманізовану технологію та інновації завдяки функціям, контролюючи очищення температури та якості повітря за допомогою освітлення та вази для декору приміщення. Самопочуття надходить за допомогою сенсорної технології, яка може читати навколишнє середовище і підтримувати стабільність локальної температури та вологості, згідно з попередніми налаштуваннями, зробленими MideaApp.