Дизайн журналу
Дизайн журналу
Люстра

Lory Duck

Люстра Качка Lory створена як система підвісу, зібрана з модулів, виготовлених з латуні та епоксидного скла, кожен з яких нагадує качку, яка без зусиль ковзає по прохолодних водах. Модулі також пропонують налаштування; з дотиком, кожен може бути відрегульований так, щоб стикатися з будь-яким напрямком і висіти на будь-якій висоті. Основна форма лампи народилася відносно швидко. Однак, для нездатного балансу та найкращого вигляду з усіх можливих куточків знадобилися місяці досліджень та розробок з незліченною кількістю прототипів.

Вішалка Для Метеликів

Butterfly

Вішалка Для Метеликів Вішалка-метелик отримала свою назву за схожість з формою літаючого метелика. Це мінімалістична меблі, яку можна зібрати зручним способом завдяки дизайну розділених компонентів. Користувачі можуть швидко зібрати вішалки голими руками. Коли потрібно рухатись, зручно транспортувати після розбирання. Установка виконує лише два кроки: 1.складіть обидва кадри разом, щоб утворити X; і зробіть ромбоподібні рамки з кожної сторони внахлест. 2. Просуньте дерев’яний шматок через перекриті ромбоподібні рамки з обох сторін, щоб утримувати рамки

Витяжка

Black Hole Hood

Витяжка Ця витяжка, розроблена надихаючими Чорною Дірою та Черв'ячною Діркою, робить виріб красивою та сучасною формою, що викликає емоційні почуття та доступну ціну. Це робить емоційні моменти та легким використанням під час приготування їжі. Він легкий, простий в монтажі, простий в чищенні та розроблений для сучасних кухонних ділянок.

Динамік

Black Hole

Динамік Чорна діра створена на основі сучасної інтелектуальної технології, і це портативний динамік Bluetooth. Він може бути підключений до будь-якого мобільного телефону з різними платформами, а також є USB-порт для підключення до зовнішнього портативного накопичувача. Вбудоване світло може використовуватися як настільне світло. Крім того, привабливий вигляд Чорної діри робить його таким привабливим домашнім посудом, який можна використовувати в дизайні інтер’єру.

Портативний Динамік Bluetooth

Black Box

Портативний Динамік Bluetooth Це портативний динамік Bluetooth. Він легкий і маленький і має емоційну форму. Я створив форму динаміків Black Box, спростивши форму хвиль. Для прослуховування стереозвуку у нього є два динаміка, лівий і правий. Також ці два динаміки є частиною форми хвилі. Одна - позитивна форма хвилі та одна - негативна форма хвилі. для використання цей пристрій може підключати пару до інших електронних пристроїв, таких як мобільний та комп’ютер через Bluetooth, і відтворює звук. Крім того, він має спільний доступ до акумулятора. Збираючи два динаміки, на столі з’являється чорний ящик, коли він не використовується.

Портативний Динамік

Seda

Портативний Динамік Seda - це базовий функціональний пристрій інтелектуальної технології. Утримувач ручки в центрі - це організатор простору. Крім того, цифрові функції, як USB-порт та Bluetooth-з'єднання, роблять його портативним плеєром та динаміком з домашньою зоною. Світловий бар, вбудований у зовнішнє тіло, працює як настільний світло. Також привабливий вигляд розкоші робить його таким привабливим домашній посуд, який можна використовувати в дизайні інтер’єру. Також краще використовувати простір - одна з важливих особливостей Seda.