Дизайн журналу
Дизайн журналу
Журнальний Столик

Cube

Журнальний Столик Дизайн був натхненний геометричними скульптурами Золотого Раціо та Мангіаротті. Форма інтерактивна, пропонує користувачеві різні комбінації. Конструкція складається з чотирьох журнальних столиків різного розміру та пуфа, викладеного навколо форми куба, який є освітлювальним елементом. Елементи конструкції багатофункціональні для задоволення потреб користувача. Виріб виробляється з корийського матеріалу та фанери.

Табурет

Ydin

Табурет Табурет Ydin можна змонтувати самостійно, не використовуючи спеціальних інструментів, завдяки простій системі блокування. 4 однакові ноги розміщені в не конкретному порядку, а бетонне сидіння, виступаючи в ролі наріжнього каменю, тримає все на своєму місці. Ноги виготовляють з брухту деревини, що надходить від виробника сходів, легко обробляється за допомогою традиційних технологій деревообробки та, нарешті, змащується маслом. Сидіння просто формоване з міцного бетонного UHP-бетону. Лише 5 невід'ємних деталей, які будуть упаковані на плоску та готові до відвантаження кінцевим споживачам, є ще одним аргументом стійкості.

Візка З Охолодженим Сиром

Coq

Візка З Охолодженим Сиром Патрік Сарран створив коляску з сиром Coq в 2012 році. Дивацтва цього прокату викликає цікавість закусочних, але не помиляйтесь, це насамперед робочий інструмент. Це досягається за допомогою стилізованої лакованої букової структури, увінчаної циліндричним червоним лакованим клошем, який можна повісити збоку, щоб виявити асортимент дозрілих сирів. Використовуючи ручку для переміщення кошика, відкриваючи коробку, висуваючи дошку, щоб зробити простір для тарілки, обертаючи цей диск, щоб вирізати порції сиру, офіціант може перетворити процес на невеликий твір мистецтва.

Охолоджена Пустельна Візка

Sweet Kit

Охолоджена Пустельна Візка Ця мобільна вітрина для подачі десертів у ресторанах була створена в 2016 році і є останньою частиною в асортименті K. Дизайн Sweet-Kit відповідає вимогам елегантності, маневреності, обсягу та прозорості. Механізм відкривання заснований на кільці, що обертається навколо акрилового скляного диска. Два формовані букові кільця - це доріжки обертання, а також ручки для відкриття вітрини та для переміщення візка по ресторану. Ці інтегровані функції допомагають налаштувати сцену для обслуговування та виділити відображені продукти.

Обслуговування Гарячих Напоїв Зі Свіжими Рослинами

Herbal Tea Garden

Обслуговування Гарячих Напоїв Зі Свіжими Рослинами Патрік Сарран створив Трав'яний чайний сад як унікальний предмет для орієнтиру Mandarin Oriental з Гонконгу в 2014 році. Менеджер громадського харчування захотів візок, на якому він міг би провести чайну церемонію. Ця конструкція повторно використовує коди, розроблені Патріком Сарраном у своїх візках серії K, включаючи сирну візку KEZA та багатофункціональну візку Km31, під впливом китайського пейзажного живопису.

Візок З Шампанським

BOQ

Візок З Шампанським BOQ - це коляска з крижаною ванною для подачі шампанського на прийомах. Він виготовлений з дерева, металу, смоли та скла. Кругова симетрія організовує предмети та матеріали як невід’ємну частину дизайну. Стандартні флейти зберігають у віночку, головою вниз, під лотком із білою смолою, захищеному від пилу та ударів. Композиція, майже квіткова, пропонує гостям сформувати гурток, щоб скуштувати дорогоцінний напій. Але, в першу чергу, це ефективний сценічний аксесуар для офіціанта.